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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of preformed konjac gels, with and without olive oil, on the technological attributes and storage stability of merguez sausageTriki, M. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
2openAccess2011Effect of cooking on the chemical composition of low-salt, low-fat Wakame/olive oil added beef patties with special reference to fatty acid contentLópez-López, I.; Cofrades, Susana ; Cañeque, V.; Díaz, M. Teresa; López, O.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Konjac gel fat analogue for use in meat products: Comparison with pork fatsJiménez Colmenero, Francisco ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Fernández Martín, Fernando ; Rodríguez Salas, L. ; Ruiz-Capillas, C. artículo
4openAccessWO2011113984A1.pdf.jpg22-Sep-2011Method for obtaining healthy meat products using algaeCofrades, Susana ; López López, Inés ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco solicitud de patente
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Healthier lipid combination as functional ingredient influencing sensory and technological properties of low-fat frankfurtersDelgado Pando, Gonzalo ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
6openAccessLipid and protein.pdf.jpg2012Lipid and protein structure analysis of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsion as animal fat replacerHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
7openAccessLow-fat frankfurters formulated.pdf.jpg2011Low-fat frankfurters formulated with a healthier lipid combination as functional ingredient: Microstructure, lipid oxidation, nitrite content, microbiological changes and biogenic amine formationDelgado Pando, Gonzalo ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Solas, M. Teresa; Triki, M. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storageSánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Triki, M. ; Salcedo Sandoval, L. ; González-Muñoz, M. José; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Benedí, Juanaartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Infrared study of structural characteristics of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsions stabilized with casein as pork backfat replacerCarmona, Pedro ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Pintado, T. ; Herrero, Ana M. artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biogenic amine formation in refrigerated fresh sausage "chorizo" keeps in modified atmosphereRuiz-Capillas, C. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
11openAccesslactic_acid_bacteria_Curiel.pdf.jpgJul-2011Production of biogenic amines by lactic acid bacteria and enterobacteria isolated from fresh pork sausages packaged in different atmospheres and kept under refrigerationCuriel, José Antonio ; Ruiz-Capillas, C. ; Rivas, Blanca de las ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Muñoz, Rosario artículo
12closedAccessDec-2010A healthier oil combination and konjac gel as functional ingredients in low-fat pork liver pâtéDelgado Pando, Gonzalo ; Cofrades, Susana ; Rodríguez Salas, L. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
13openAccessAntioxidantActivity of Hydroxytyrosol.pdf.jpg2011Antioxidant activity of hydroxytyrosol in frankfurters enriched with n-3 polyunsaturated fatty acidsCofrades, Susana ; Salcedo Sandoval, L. ; Delgado Pando, Gonzalo ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Olive oil-in-water emulsions stabilized with caseinate: elucidation of protein-lipid interactions by infrared spectroscopyHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Quality characteristics of low-salt restructured poultry with microbial transglutaminase and seaweedCofrades, Susana ; López-López, I.; Ruiz-Capillas, C. ; Triki, M. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
16closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Potential applications of multiple emulsions in the development of healthy and functional foodsJiménez Colmenero, Francisco artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Preparation and impact of multiple (water-in-oil-in-water) emulsions in meat systemsCofrades, Susana ; Antoniou, I.; Solas, M. Teresa; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of high pressure and heating treatments on physical parameters of water-in-oil-in-water emulsionsBou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
19openAccessEmulsiones_múltiples;_compuestos_bioactivos.pdf.jpg2013Emulsiones múltiples; compuestos bioactivos y alimentos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Novel applications of oil-structuring methods as a strategy to improve the fat content of meat productsJiménez Colmenero, Francisco ; Salcedo Sandoval, L. ; Bou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Filled hydrogel particles as a delivery system for n-3 long chain PUFA in low-fat frankfurters: Consequences for product characteristics with special reference to lipid oxidationSalcedo Sandoval, L. ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
23openAccess2015Alginate beads to improve viability of Lactobacillus plantarum to heat stressPasqualin Cavalheiro, C.; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Physicochemical properties and riboflavin encapsulation in double emulsions with different lipid sourcesBou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Raman spectroscopic study of structural changes upon chilling storage of frankfurters containing olive oil bulking agents as fat replacersHerrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Carmona, Pedro artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011New possibilities for fat reduction and improvement of fatty acid content in North African fresh sausage (merguez).Ruiz-Capillas, C. ; Triki, M. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco libro
27openAccess2013Fibre-enriched meat productsJiménez Colmenero, Francisco ; Delgado Pando, Gonzalo capítulo de libro
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken pattiesNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, C. ; Casamassima, Donato; Herrero, Ana M. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Chamorro, Susana ; Brenes, Agustín artículo
29openAccess2013Estrategias tecnológicas y beneficios saludables de elaborados cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco ; Selgas, M. Dolores; Ansorena, D.capítulo de libro
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nitrite-free Asian hot dog sausages reformulated with nitrite replacersRuiz-Capillas, C. ; Tahmouzi, S.; Triki, M. ; Rodríguez Salas, L. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Herrero, Ana M. artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Vibrational spectroscopy for quality assessment of meatHerrero, Ana M. ; Hernandez, Pedro C.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
32openAccessdesigemul.pdf.jpg2017Design of healthier pâtés by substitution of pork backfat by structured emulsionsGómez Estaca, Joaquín ; Freire, María; Mata, M. C. de la; Arancha Saiz; Bou, Ricard ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Cofrades, Susana póster de congreso
33openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Carballo, José ; Freire, María; Pintado, T. capítulo de libro
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, T. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Gelled double emulsions as delivery systems for hydroxytyrosol and n-3 fatty acids in healthy pork pattiesFreire, María; Cofrades, Susana ; Serrano-Casas, V.; Pintado, T. ; Jiménez, M. José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elucidation of lipid structural characteristics of chia oil emulsion gels by Raman spectroscopy and their relationship with technological propertiesHerrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Pintado, T. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Physicochemical properties and encapsulation of silicon in double emulsions for healthier food applicationsCofrades, Susana ; Bou, Ricard ; Gómez-Nieto, Beatriz; Procopio, Jesús R.; Errabi, A.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of partial replacement of nitrite with a novel probiotic Lactobacillus plantarum TN8 on color, physico-chemical, texture and microbiological properties of beef sausagesBen Slima, Sirine; Ktari, Naourez; Trabelsi, Imen; Triki, M. ; Feki-Tounsi, Molka; Moussa, Hafedh; Makni, Iskandar; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Ben Salah, Riadhartículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Algas como ingrediente funcional en productos cárnicos: aspectos nutricionales y tecnológicosCofrades, Susana ; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
40openAccess12-Jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Navarro, Cristina ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco comunicación de congreso
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Optimization of prebiotic sausage formulation: Effect of using β-glucan and resistant starch by D-optimal mixture design approachAmini Sarteshnizi, R.; Hosseini, Hedayat; Bondarianzadeh, D.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Khaksar, R.artículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Oxidative stability of n-3 fatty acids encapsulated in filled hydrogel particles and of pork meat systems containing themSalcedo Sandoval, L. ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Matalanis, A.; McClements, D. J.; Decker, E. A.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Enriched n-3 PUFA/konjac gel low-fat pork liver pâté: Lipid oxidation, microbiological properties and biogenic amine formation during chilling storageDelgado Pando, Gonzalo ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Triki, M. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Low-fat pork liver pâtés enriched with n-3 PUFA/konjac gel: Dynamic rheological properties and technological behaviour during chill storageDelgado Pando, Gonzalo ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Triki, M. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
45openAccessAvances_en_la_producción_de_elaborados_carnicos_seguros_y_saludables.pdf.jpg2013Avances en la producción de elaborados cárnicos seguros y saludablesOrdóñez Pereda, Juan Antonio; Jiménez Colmenero, Francisco ; Arnau Arboix, Jacintlibro
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Meat and functional foodsJiménez Colmenero, Francisco ; Herrero, Ana M. ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Frankurters formulated with oil bulking agents as fat replacersHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. comunicación de congreso
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Oxidative stability of meat systems made with W1/O/W2 emulsions prepared with hydroxytyrosol and chia oil as lipid phaseCofrades, Susana ; Santos-López, J. A.; Freire, María; Benedí, Juana; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Multiple emulsions; bioactive compounds and functional foods | Emulsiones múltiples; compuestos bioactivos y alimentos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco artículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Shelf-life of n-3 PUFA enriched frankfurters formulated with a konjac-based oil bulking agentSalcedo Sandoval, L. ; Ruiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Triki, M. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
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