Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-18 de 18.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessexploranal.pdf.jpg2022Exploring a cocoa–carob blend as a functional food with decreased bitterness: Characterization and sensory analysisGarcía-Díez, Esther CSIC ORCID; Sánchez-Ayora, Helena CSIC; Blanch Rojo, María CSIC ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Alimentos cárnicos funcionales: desarrollo y evaluación de sus propiedades saludablesOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro bioaccessibility of individual carotenoids from persimmon (Diospyros kaki, cv. Rojo Brillante) used as an ingredient in a model dairy foodGarcía-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Nuño-Escobar, Beatriz; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Isolation of the four methyl jasmonate stereoisomers and their effects on selected chiral volatile compounds in red raspberriesFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Bifidobacterium pseudocatenulatum INIA P815: The first bacterium able to produce urolithins A and B from ellagic acidGaya Sicilia, María Pilar ; Peirotén, Ángela; Medina, Margarita; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
6openAccessAdvances_Peñas_Art2020.pdf.jpg16-jun-2020Advances in production, properties and applications of sprouted seedsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phytoestrogen metabolism by lactic acid bacteria: Enterolignan production by Lactobacillus salivarius and Lactobacillus gasseri strainsBravo, Daniel; Peirotén, Ángela; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
8openAccessEmulsiones_multiples.pdf.jpg2013Emulsiones múltiples; compuestos bioactivos y alimentos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
9openAccessHigh-cholesterol diet enriched with onion affects.pdf.jpg23-dic-2014High-cholesterol diet enriched with onion affects endothelium-dependent relaxation and NADPH oxidase activity in mesenteric microvessels from Wistar ratsGonzález Peña, Diana CSIC; Angulo, Javier; Vallejo, Susana; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Ferrer, Carlos; Peiró, Concepción; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
10openAccessenrichtreat.pdf.jpg2020Enrichment of olive fruits in antioxidant content by pre-harvest salicylic acid treatmentBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
11closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Potential applications of multiple emulsions in the development of healthy and functional foodsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Evaluation of onion as a functional ingredient in the prevention of metabolic impairments associated to diet-induced hypercholesterolaemia using a multiplatform approach based on LC-MS, CE-MS and GC-MSGonzález Peña, Diana CSIC; Dudzik, Danuta; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; García, Antonia; Barbas, Coral; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016New Procedure to Obtain Polyphenol-Enriched Grapes Based on the Use of Chemical ElicitorsFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Postharvest treatment with (-) and (+)-methyl jasmonate stimulates anthocyanin accumulation in grapesFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
15openAccesscharacdevelop.pdf.jpg2019Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés developmentGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
16openAccessdeveloprice.pdf.jpg2019Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; García Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
17openAccessfoods-11-03328-v2.pdf.jpg23-oct-2022The effect of stabilized rice bran addition on physicochemical, sensory, and techno-functional properties of breadEspinales, Cindy; Cuesta, Adriana; Tapia, Javier; Palacios, Sócrates; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Espinoza, Alexander; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCIDartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Development and assessment of healthy properties of meat and meat products designed as functional foodsOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
Resultados 1-18 de 18.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente