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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2022
Exploring a cocoa–carob blend as a functional food with decreased bitterness: Characterization and sensory analysis
García-Díez, Esther
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Ayora, Helena
CSIC
;
Blanch Rojo, María
CSIC
;
Ramos, Sonia
CSIC
ORCID
;
Martín, M. Ángeles
CSIC
ORCID
;
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2014
Alimentos cárnicos funcionales: desarrollo y evaluación de sus propiedades saludables
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2018
In vitro bioaccessibility of individual carotenoids from persimmon (Diospyros kaki, cv. Rojo Brillante) used as an ingredient in a model dairy food
García-Cayuela, Tomás
CSIC
ORCID
;
Nuño-Escobar, Beatriz
;
Welti-Chanes, Jorge
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2013
Isolation of the four methyl jasmonate stereoisomers and their effects on selected chiral volatile compounds in red raspberries
Flores, Gema
CSIC
;
Blanch, Gracia Patricia
CSIC
ORCID
;
Ruiz del Castillo, M. Luisa
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2018
Bifidobacterium pseudocatenulatum INIA P815: The first bacterium able to produce urolithins A and B from ellagic acid
Gaya Sicilia, María Pilar
;
Peirotén, Ángela
;
Medina, Margarita
;
Álvarez Acero, Inmaculada
CSIC
ORCID
;
Landete, José María
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
16-jun-2020
Advances in production, properties and applications of sprouted seeds
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2017
Phytoestrogen metabolism by lactic acid bacteria: Enterolignan production by Lactobacillus salivarius and Lactobacillus gasseri strains
Bravo, Daniel
;
Peirotén, Ángela
;
Álvarez Acero, Inmaculada
CSIC
ORCID
;
Landete, José María
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2013
Emulsiones múltiples; compuestos bioactivos y alimentos funcionales
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
23-dic-2014
High-cholesterol diet enriched with onion affects endothelium-dependent relaxation and NADPH oxidase activity in mesenteric microvessels from Wistar rats
González Peña, Diana
CSIC
;
Angulo, Javier
;
Vallejo, Susana
;
Colina Coca, Clara
CSIC
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Ferrer, Carlos
;
Peiró, Concepción
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2020
Enrichment of olive fruits in antioxidant content by pre-harvest salicylic acid treatment
Blanch, Gracia Patricia
CSIC
ORCID
;
Gómez-Jiménez, Maria C.
;
Ruiz del Castillo, M. Luisa
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
2013
Potential applications of multiple emulsions in the development of healthy and functional foods
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
12
closedAccess
2015
Evaluation of onion as a functional ingredient in the prevention of metabolic impairments associated to diet-induced hypercholesterolaemia using a multiplatform approach based on LC-MS, CE-MS and GC-MS
González Peña, Diana
CSIC
;
Dudzik, Danuta
;
Colina Coca, Clara
CSIC
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
García, Antonia
;
Barbas, Coral
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
artículo
13
closedAccess
2016
New Procedure to Obtain Polyphenol-Enriched Grapes Based on the Use of Chemical Elicitors
Flores, Gema
CSIC
;
Ruiz del Castillo, M. Luisa
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
2015
Postharvest treatment with (-) and (+)-methyl jasmonate stimulates anthocyanin accumulation in grapes
Flores, Gema
CSIC
;
Blanch, Gracia Patricia
CSIC
ORCID
;
Ruiz del Castillo, M. Luisa
CSIC
ORCID
artículo
15
openAccess
2019
Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés development
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Herranz, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Álvarez, M. Dolores
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
artículo
16
openAccess
2019
Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown rice
Cáceres, Patricio J.
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
García Mora, Patricia
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
artículo
17
openAccess
23-oct-2022
The effect of stabilized rice bran addition on physicochemical, sensory, and techno-functional properties of bread
Espinales, Cindy
;
Cuesta, Adriana
;
Tapia, Javier
;
Palacios, Sócrates
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Espinoza, Alexander
;
Cáceres, Patricio J.
CSIC
ORCID
artículo
18
closedAccess
2013
Development and assessment of healthy properties of meat and meat products designed as functional foods
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Muniz, F. J.
artículo
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Autor
5
Jiménez Colmenero, Francisco
4
Ruiz del Castillo, M. Luisa
3
Blanch, Gracia Patricia
3
Flores, Gema
3
Martínez-Villaluenga, Cristina
3
Peñas, Elena
2
Ancos, Begoña de
2
Colina Coca, Clara
2
Cáceres, Patricio J.
2
González Peña, Diana
.
siguiente >
Palabras clave
5
Bioactive compounds
2
Compuestos bioactivos
2
Encapsulation
2
Meat and meat products
2
Methyl jasmonate
2
Multiple emulsions
2
Oryza sativa
2
Polyphenols
2
Probiotic
2
Risk factors
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2022
2
2020
2
2019
2
2018
1
2017
1
2016
2
2015
2
2014
4
2013