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Título
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Tipo
1
openAccess
abr-2012
Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenes
Beltrán de Miguel, Beatriz
;
Estévez Santiago, Rocío
CSIC
ORCID
;
Cuadrado Vives, Carmen
;
Jiménez, Susana
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2014
Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.). Erratum.
García-Herrera, Patricia
;
Sánchez-Mata, María de Cortes
;
Cámara, Montaña
;
Tardío, Javier
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2017
Assessment of individual carotenoid and vitamin A dietary intake in overweight and obese Dominican subjects
Durán-Cabral, Madeline
;
Fernández-Jalao, Irene
CSIC
;
Estévez Santiago, Rocío
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2016
Fruits and vegetables in the Brazilian Household Budget Survey (2008-2009): carotenoid content and assessment of individual carotenoid intake
Vargas-Murga, Liliana
;
Rosso, Veridiana V. de
;
Mercadante, Adriana Z.
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2020
Assessment of carotenoid concentrations in red peppers (Capsicum annuum) under domestic refrigeration for three weeks as determined by HPLC-DAD
Rodríguez-Rodríguez, Elena
;
Sánchez-Prieto, Milagros
CSIC
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
25-jul-2018
Effect of Long-Term Xanthophyll and Anthocyanin Supplementation on Lutein and Zeaxanthin Serum Concentrations and Macular Pigment Optical Density in Postmenopausal Women
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Estévez Santiago, Rocío
CSIC
ORCID
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Prieto, Milagros
CSIC
;
Pascual-Teresa, Sonia de
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
1-abr-2023
Effect of cooking methods on bioactive pigments in purple carrots (Daucus carota L.)
Sáez-Escudero, Laura
CSIC
;
Blanch, Gracia Patricia
CSIC
ORCID
;
Ruiz del Castillo, M. Luisa
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2018
In vitro bioaccessibility of individual carotenoids from persimmon (Diospyros kaki, cv. Rojo Brillante) used as an ingredient in a model dairy food
García-Cayuela, Tomás
CSIC
ORCID
;
Nuño-Escobar, Beatriz
;
Welti-Chanes, Jorge
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2011
Carotenoids in Spanish wild edible young shoots (Humulus Lupulus L., Bryonia dioica Jacq., Tamus communis L., Asparagus acutifolius L.).
García Herrera, Patricia
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Mata, María de Cortes
;
Cámara, Montaña
;
Tardío, Javier
artículo
10
openAccess
2018
A global perspective on carotenoids: Metabolism, biotechnology, and benefits for nutrition and health
Rodriguez-Concepcion, Manuel
CSIC
ORCID
;
Ávalos, Javier
;
Bonet, M. Luisa
;
Boronat, Albert
CSIC
ORCID
;
Gómez-Gómez, Lourdes
;
Hornero-Méndez, Dámaso
CSIC
ORCID
;
Limón, M. Carmen
;
Meléndez-Martínez, Antonio J.
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Palou, Andreu
;
Ribot, Joan
;
Rodrigo, María Jesús
CSIC
ORCID
;
Zacarías, Lorenzo
CSIC
ORCID
;
Zhu, Changfu
artículo
11
openAccess
2019
Carotenoid bioaccesibility from fruits by static in vitro digestion model: improvement proposals
Rodríguez-Rodríguez, Elena
;
Estévez Santiago, Rocío
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Prieto, Milagros
CSIC
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
póster de congreso
12
openAccess
2016
Obtaining of functional components from cooked shrimp (Penaeus vannamei) by enzymatic hydrolysis
Ketnawa, Sunantha
;
Martínez Álvarez, Óscar
CSIC
ORCID
CVN
;
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Benjakul, Soottawat
;
Rawdkuen, Saroat
artículo
13
closedAccess
2016
Microcapsules containing astaxanthin from shrimp waste as potential food coloring and functional ingredient: Characterization, stability, and bioaccessibility
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Calvo, Marta
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
may-2011
Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurization
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Martín-Belloso, Olga
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
15
openAccess
2019
Fruit and vegetable intake and the macular pigment optical density
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Estévez Santiago, Rocío
CSIC
ORCID
capítulo de libro
16
openAccess
2021
Changes in lutein status markers (serum and faecal concentrations, macular pigment) in response to a lutein-rich fruit or vegetable (three pieces/day) dietary intervention in normolipemic subjects
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Rodríguez, Elena
;
Beltrán de Miguel, Beatriz
;
Sánchez-Prieto, Milagros
CSIC
;
Estévez Santiago, Rocío
CSIC
ORCID
artículo
17
openAccess
2017
Carotenoids: content in foods, in diet and bioavailability
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
trabajo de divulgación
18
closedAccess
2015
Bioactive compounds from vegetable and fruit by-products
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Colina Coca, Clara
CSIC
;
González Peña, Diana
CSIC
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
capítulo de libro
19
closedAccess
2007
Application of Chrastil's model to the extraction in SC-CO2 of β-carotene and lutein in Mentha spicata L.
Gómez Prieto, María Salud
;
Ruiz del Castillo, M. Luisa
CSIC
ORCID
;
Santa-María, Guillermo
CSIC
;
Blanch, Gracia Patricia
CSIC
ORCID
artículo
20
closedAccess
2012
Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processing
Cilla, Antonio
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
artículo
21
openAccess
2021
A randomized study of nutritional supplementation in patients with unilateral wet age-related macular degeneration
García-Layana, Alfredo
;
Recalde, Sergio
;
Hernández, Maria
;
Abraldes, Maximino J.
;
Nascimento, João
;
Hernández-Galilea, Emiliano
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Escobar-Barranco, Jose Juan
;
Zapata, Miguel Angel
;
Méndez-Martínez, Silvia
;
Pardiñas-Barón, Nieves
;
Calvo, Pilar
;
Fernández-Robredo, Patricia
artículo
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Autor
13
Olmedilla-Alonso, Begoña
6
Estévez Santiago, Rocío
4
Sánchez-Prieto, Milagros
3
Ancos, Begoña de
3
Cano, M. Pilar
3
Rodríguez-Rodríguez, Elena
3
Sánchez-Moreno, Concepción
2
Beltrán de Miguel, Beatriz
2
Blanch, Gracia Patricia
2
Cámara, Montaña
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Palabras clave
5
Lutein
4
Dietary intake
3
Bioaccessibility
3
Macular pigment
3
Xanthophylls
2
Anthocyanins
2
Carotenoides
2
Edible young shoots
2
Low pasteurization
2
Neoxanthin
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2020 - 2023
16
2010 - 2019
1
2007 - 2009