Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-21 de 21.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessBD-carotenoides_NutrHosp_2012 (2).pdf.jpgabr-2012Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenesBeltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Cuadrado Vives, Carmen; Jiménez, Susana; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.). Erratum.García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María de Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
3openAccess2017Assessment of individual carotenoid and vitamin A dietary intake in overweight and obese Dominican subjectsDurán-Cabral, Madeline; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
4openAccessfruitvegetalacept.pdf.jpg2016Fruits and vegetables in the Brazilian Household Budget Survey (2008-2009): carotenoid content and assessment of individual carotenoid intakeVargas-Murga, Liliana; Rosso, Veridiana V. de; Mercadante, Adriana Z.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
5openAccessassesdad.pdf.jpg2020Assessment of carotenoid concentrations in red peppers (Capsicum annuum) under domestic refrigeration for three weeks as determined by HPLC-DADRodríguez-Rodríguez, Elena; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
6openAccessnutrients-10-00959-v3.pdf.jpg25-jul-2018Effect of Long-Term Xanthophyll and Anthocyanin Supplementation on Lutein and Zeaxanthin Serum Concentrations and Macular Pigment Optical Density in Postmenopausal WomenOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
7openAccessapplsci-13-04073.pdf.jpg1-abr-2023Effect of cooking methods on bioactive pigments in purple carrots (Daucus carota L.)Sáez-Escudero, Laura CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro bioaccessibility of individual carotenoids from persimmon (Diospyros kaki, cv. Rojo Brillante) used as an ingredient in a model dairy foodGarcía-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Nuño-Escobar, Beatriz; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Carotenoids in Spanish wild edible young shoots (Humulus Lupulus L., Bryonia dioica Jacq., Tamus communis L., Asparagus acutifolius L.).García Herrera, Patricia; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Sánchez-Mata, María de Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javierartículo
10openAccessProgLipResPostprint.pdf.jpg2018A global perspective on carotenoids: Metabolism, biotechnology, and benefits for nutrition and healthRodriguez-Concepcion, Manuel CSIC ORCID ; Ávalos, Javier; Bonet, M. Luisa; Boronat, Albert CSIC ORCID; Gómez-Gómez, Lourdes; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Limón, M. Carmen; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Palou, Andreu; Ribot, Joan; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Zhu, Changfuartículo
11openAccesscarotenpropos.pdf.jpg2019Carotenoid bioaccesibility from fruits by static in vitro digestion model: improvement proposalsRodríguez-Rodríguez, Elena; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
12openAccessobtainingcook.pdf.jpg2016Obtaining of functional components from cooked shrimp (Penaeus vannamei) by enzymatic hydrolysisKetnawa, Sunantha; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Benjakul, Soottawat; Rawdkuen, Saroatartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Microcapsules containing astaxanthin from shrimp waste as potential food coloring and functional ingredient: Characterization, stability, and bioaccessibilityMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
15openAccessfruitdensi.pdf.jpg2019Fruit and vegetable intake and the macular pigment optical densityOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCIDcapítulo de libro
16openAccesschangesubject.pdf.jpg2021Changes in lutein status markers (serum and faecal concentrations, macular pigment) in response to a lutein-rich fruit or vegetable (three pieces/day) dietary intervention in normolipemic subjectsOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Rodríguez-Rodríguez, Elena; Beltrán de Miguel, Beatriz; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCIDartículo
17openAccessEUROCAROTEN_Scientific_newsletter_No2_2017.pdf.jpg2017Carotenoids: content in foods, in diet and bioavailabilityOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID trabajo de divulgación
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Bioactive compounds from vegetable and fruit by-productsAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Application of Chrastil's model to the extraction in SC-CO2 of β-carotene and lutein in Mentha spicata L.Gómez Prieto, María Salud; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processingCilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCIDartículo
21openAccessrandodegene.pdf.jpg2021A randomized study of nutritional supplementation in patients with unilateral wet age-related macular degenerationGarcía-Layana, Alfredo; Recalde, Sergio; Hernández, Maria; Abraldes, Maximino J.; Nascimento, João; Hernández-Galilea, Emiliano; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Escobar-Barranco, Jose Juan; Zapata, Miguel Angel; Méndez-Martínez, Silvia; Pardiñas-Barón, Nieves; Calvo, Pilar; Fernández-Robredo, Patriciaartículo
Resultados 1-21 de 21.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente