Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-15 de 15.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2015
Uso de películas/recubrimientos comestibles en los productos de IV y V gama
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
González-Peña, Daniel
;
Colina Coca, Clara
CSIC
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2014
Antimicrobial and antioxidant chitosan solutions enriched with active shrimp (Litopenaeus vannamei) waste materials
Arancibia, Mirari
CSIC
ORCID
;
Alemán, Ailén
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2015
Development of active films of chitosan isolated by mild extraction with added protein concentrate from shrimp waste
Arancibia, Mirari
CSIC
ORCID
;
Alemán, Ailén
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2009
Les applications alimentaires du chitosane
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
capítulo de libro
5
closedAccess
2012
Physiological relevance of dietary melanoidins
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Somoza, V.
;
Fogliano, Vincenzo
artículo
6
closedAccess
2015
Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposure
Arancibia, Mirari
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Fernández-García, Marta
CSIC
ORCID
;
Fernández Martín, Fernando
CSIC
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2016
Antioxidant, ACE-inhibitory, and antimicrobial activities of peptide fractions obtained from dried giant squid tunics
Mosquera, Mauricio
CSIC
;
Giménez, Begoña
CSIC
ORCID
;
Ramos, Sonia
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2021
Enhancement of oral bioavailability of natural compounds and probiotics by mucoadhesive tailored biopolymer-based nanoparticles: A review
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2018
Development of active biocomposites using a shrimp cooking effluent
Alemán, Ailén
CSIC
ORCID
;
González, Federico
;
Arancibia, Mirari
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2016
A novel functional wrapping design by complexation of ε-polylysine with liposomes entrapping bioactive peptides
Alemán, Ailén
CSIC
ORCID
;
Mastrogiacomo, Ireta
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Ferrari, Begoña
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
2016
Use of polyphenol-rich grape by-products in monogastric nutrition. A review
Brenes, Agustín
CSIC
;
Viveros, Agustín
CSIC
;
Chamorro, Susana
CSIC
ORCID
;
Arija, Ignacio
artículo
12
openAccess
2017
In vivo assay to identify bacteria with β-glucosidase activity
Strahsburger, Erwin
;
López de Lacey, Ana M.
CSIC
;
Marotti, Ilaria
;
Di Gioia, Diana
;
Biavati, Bruno
;
Dinelli, Giovanni
artículo
13
closedAccess
2016
Physical, chemical, and microbiological properties of fish tofu containing shrimp hydrolysate
Ketnawa, Sunantha
;
Benjakul, Soottawat
;
Martínez Álvarez, Óscar
CSIC
ORCID
CVN
;
Rawdkuen, Saroat
artículo
14
openAccess
2016
Comparative study between film and coating packaging based on shrimp concentrate obtained from marine industrial waste for fish sausage preservation
Alemán, Ailén
CSIC
ORCID
;
González, Federico
;
Arancibia, Mirari
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
15
closedAccess
2014
Release of cinnamon essential oil from polysaccharide bilayer films and its use for microbial growth inhibition in chilled shrimps
Arancibia, Mirari
CSIC
ORCID
;
Giménez, Begoña
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-15 de 15.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
9
Gómez Guillén, M. C.
9
Montero García, Pilar
8
López Caballero, M. E.
6
Arancibia, Mirari
5
Alemán, Ailén
2
Giménez, Begoña
2
González, Federico
1
Ancos, Begoña de
1
Arija, Ignacio
1
Benjakul, Soottawat
.
siguiente >
Palabras clave
6
Antioxidants
3
Chitosan
3
Film
3
Shrimp waste
2
Edible film
2
Protein concentrate
1
ABTS
1
ACE-inhibitory
1
Active packagin
1
Animal nutrition
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2020 - 2021
13
2010 - 2019
1
2009 - 2009