Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-32 de 32.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2020
Process contaminants in battered and breaded foods prepared at public food service establishments
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
27-jun-2016
Risk/benefit considerations of a new formulation of wheat-based biscuit supplemented with different amounts of chia flour
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Márquez Ruiz, Gloria
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2019
Occurrence of acrylamide and other heat-induced compounds in panela: Relationship with physicochemical and antioxidant parameters
Gómez-Narváez, Faver
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Contreras-Calderón, José
;
Ubillús, Fabiola
;
Cruz, Gastón
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2021
Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. Part 2: Color analysis
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2020
Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish households
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2012
Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced diet
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Seiquer, Isabel
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
7
openAccess
2020
Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela production
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Gómez-Narváez, Faver
;
Contreras-Calderón, José
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2024
Acrylamide and hydroxymethylfurfural formation in roasted almonds (Prunus dulcis)
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Palenzuela, Cristina
;
Olombrada, Elena
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2022
Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela production
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Gómez-Narváez, Faver
;
Contreras-Calderón, José
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
capítulo de libro
10
closedAccess
2013
Mitigation of food processing contaminants by alternative sugar substitutes
Castillo, M. Dolores del
CSIC
ORCID
;
Castillo, M. Dolores del
CSIC
ORCID
;
Martínez Sáez, Nuria
CSIC
;
García-Serna Gisbert, Esther
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
póster de congreso
11
openAccess
2019
Acrylamide content in French fries prepared in food service establishments
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
12
openAccess
2023
Risk/benefit evaluation of chia seeds as a new ingredient in cereal-based foods
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Gómez García, Pablo
CSIC
ORCID
;
Olombrada, Elena
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
2023
Application of an electronic nose technology for the prediction of chemical process contaminants in roasted almonds
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Barea-Ramos, Juan Diego
;
Lozano, Jesús
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Martín-Vertedor, Daniel
artículo
14
openAccess
2020
Association between heat-induced chemical markers and ultra-processed foods: A case study on breakfast cereals
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
15
openAccess
2018
Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homes
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
16
openAccess
2015
Effect of sodium replacement in cookies on the formation of process contaminants and lipid oxidation
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Márquez Ruiz, Gloria
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
17
openAccess
2021
Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settings
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
18
openAccess
3-feb-2016
Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machines
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
19
openAccess
2023
Formation of acrylamide during the roasting of chia seeds (Salvia hispanica L.)
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Gómez García, Pablo
CSIC
ORCID
;
Olombrada, Elena
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
20
openAccess
2014
Use of coffee silverskin and stevia to improve the formulation of biscuits
García-Serna Gisbert, Esther
;
Martínez Sáez, Nuria
CSIC
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Castillo, M. Dolores del
CSIC
ORCID
artículo
21
openAccess
2023
Formation of process contaminants in commercial and homemade deep-fried breadcrumbs
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
22
openAccess
2022
Characterization and application of a coating of starch extracted from avocado (Persea americana L. cv. Hass) seeds as an alternative to reduce acrylamide content in French fries
Vega-Castro, Oscar
;
Ramírez, R.
;
Blandón-Mena, L.
;
Contreras-Calderón, José
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Granda-Restrepo, D.
artículo
23
openAccess
2019
Risk/benefit evaluation of traditional and novel formulations for snacking: Acrylamide and furfurals as process contaminants
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
24
openAccess
2018
Reassessment of acrylamide content in breakfast cereals. Evolution of the Spanish market from 2006 to 2018
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Sáez-Escudero, Laura
CSIC
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
25
openAccess
jul-2015
Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposure
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
26
openAccess
2021
Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. part 1: Frying conditions
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
27
openAccess
1-dic-2023
Dietary exposure to acrylamide in Spanish university canteens by the duplicate diet method
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
artículo
28
openAccess
2022
Introduction to the special issue: New frontiers in acrylamide study in foods—Formation, analysis and exposure assessment
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
capítulo de libro
29
openAccess
2022
Assessment of the acrylamide bioaccessibility in cereal and potato-based foods after in vitro digestion
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
30
openAccess
2023
Assessment of dietary acrylamide exposure in children attending Spanish school canteens using the duplicate diet method
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
artículo
31
openAccess
2010
Analysis, distribution, and dietary exposure of glyoxal and methylglyoxal in cookies and their relationship with other heat-induced contaminants
Arribas Lorenzo, Gema
CSIC
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
32
closedAccess
2017
Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French fries
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Márquez Ruiz, Gloria
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-32 de 32.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
32
Morales, F. J.
30
Mesías, Marta
19
Delgado Andrade, Cristina
11
Holgado, Francisca
6
González-Mulero, Lucía
4
Contreras-Calderón, José
3
Gómez-Narváez, Faver
3
Márquez Ruiz, Gloria
3
Olombrada, Elena
2
Castillo, M. Dolores del
.
siguiente >
Palabras clave
6
Exposure
6
French fries
5
Hydroxymethylfurfural
4
Furfural
4
Maillard reaction
4
Non-enzymatic browning
4
Process contaminants
3
Antioxidants
3
Biscuits
3
Consumers
.
siguiente >
Fecha de Publicación
18
2020 - 2024
14
2010 - 2019