English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/65608
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Food habits of the bobcat in two habitats of the southern Chihuahuan Desert

AuthorsDelibes, M. ; Hiraldo, F.
Issue Date1987
PublisherSouthwestern Association of Naturalists
CitationSouthwestern Naturalist 32: 457- 461 (1987)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/65608
Identifiersissn: 0038-4909
Appears in Collections:(EBD) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.