English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/6556
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Producto alimentario tipo hamburguesa a base de músculo de cefalópodo y su procedimiento de obtención

AuthorsBorderías, A. Javier ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar
Issue Date16-Nov-1994
CitationPublication nr.: ES 2050622 B1
DescriptionReferencia OEPM: P9202250.-- Fecha de solicitud: 06/11/1992.-- Titular: Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).
URIhttp://hdl.handle.net/10261/6556
Appears in Collections:(IF) Patentes
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2050622_B1.pdf90,06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.