Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/63963
Share/Export:
logo share SHARE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE

Invite to open peer review
Title

Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentaria

AuthorsOlano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID
Issue Date2012
PublisherCSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
DescriptionCurso de especialización en ciencia y tecnología de productos lácteos.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/63963
Appears in Collections:(CIAL) Cursos-Material didáctico




Files in This Item:
File Description SizeFormat
Carbohidratos prebioticos de origen lacteo.pdf6,04 MBUnknownView/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

525
checked on May 26, 2024

Download(s)

1,664
checked on May 26, 2024

Google ScholarTM

Check


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.