English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/63889
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Efecto de una bacteriocina lítica en el desarrollo de aroma de queso semiduro

AuthorsPeláez, Carmen ; Plaza, Merichel ; Fernández de Palencia, P. ; Martínez-Cuesta, M. Carmen ; Requena, Teresa
Issue Date2002
CitationXIII Congreso de Microbiología de los Alimentos (2002)
DescriptionResumen del póster presentado al "XIII Congreso de Microbiología de los Alimentos" celebrado en Bilbao del 17 al 19 de septiembre de 2002 y organizado por la Sociedad Española de Microbiología (SEM).
URIhttp://hdl.handle.net/10261/63889
Appears in Collections:(IF) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Resumen.pdf1,8 MBUnknownView/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.