English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/53175
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRejano Navarro, Luis-
dc.date.accessioned2012-07-11T12:42:32Z-
dc.date.available2012-07-11T12:42:32Z-
dc.date.issued2010-03-10-
dc.identifier.citationJornadas Internacionales de la Aceituna de Mesa (3ª. 2010. San Lucar la Mayor)es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/53175-
dc.descriptionIII Jornadas Internacionales de la Aceituna de Mesa = III International Table Olive Conference, San Lucar la Mayor 10-11 marzo, 2010.es_ES
dc.description.abstractTipos de análisis sensorial de las aceitunas de mesa y normativa que les afectan.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherCSIC - Instituto de la Grasa (IG)es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.subjectAceituna de mesaes_ES
dc.subjectNormativaes_ES
dc.subjectAnálisis sensoriales_ES
dc.titleAnalisis sensorial de la aceituna de mesa. Nueva normativaes_ES
dc.typepresentaciónes_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
Appears in Collections:(IG) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analisis-sensorial.pdf2,12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.