English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/50866
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLópez de Felipe, Félix-
dc.contributor.authorMuñoz, Rosario-
dc.contributor.authorCuriel, José Antonio-
dc.date.accessioned2012-06-05T12:42:12Z-
dc.date.available2012-06-05T12:42:12Z-
dc.date.issued2011-12-08-
dc.identifier.citationWO2011151494 A1es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/50866-
dc.description.abstract[EN] The invention relates to the use of at least one lactic bacterium of the GRAS (Generally Regarded As SaJe) standard, for preserving a larger quantity of flavanols, preferably (+ )-catechin and/or (-)-epicatechin, in at least one food product, and also to reduce the browning of at least one type of wine compared to a control, said wine preferably being white wine.es_ES
dc.description.abstract[ES] La presente invención se refiere al uso de al menos una bacteria láctica de grado GRAS (Generally Regarded As Saje) para conservar mayor cantidad de flavanoles, preferiblemente (+)-catequina y/o (-)-epicatequina, en al menos un producto alimenticio así como también para disminuir el pardeamiento de al menos un tipo de vino, con respecto a un control, donde preferiblemente dicho vino es blanco.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.titleUse of lactic bacteria for preserving the flavanols of a food product and preventing the browning of winees_ES
dc.title.alternativeUso de bacterias lácticas para conservar los flavanoles de un producto alimenticio y prevenir el pardeamlento del vinoes_ES
dc.typesolicitud de patentees_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
dc.description.assigneeConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)-
dc.date.priority2010-06-02-
dc.identifier.citationapplicationPCT/ES20l1/070357-
dc.description.kindA1 Solicitud de patente con informe sobre el estado de la técnica-
Appears in Collections:(IFI) Patentes
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
WO2011151494A1.pdf1,67 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.