English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/50716
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Procedure for the obtainment of functional compounds of vegetable origin

Other TitlesProcedimiento de obtención de compuestos funcionales de origen vegetal
AuthorsGuillén Bejarano, Rafael ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo ; Fuentes Alventosa, José María ; Jaramillo Carmona, S. ; Rodríguez-Arcos, Rocío ; Jiménez Araujo, Ana ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
Issue Date29-Dec-2011
CitationWO2011161293 A1
Abstract[EN] Procedure for the obtainment offunctional compounds ofvegetable origino The present invention relates to a new procedure for the obtainment of functional compounds of vegetable origin, such as phytochemicals, bioactive fibre. Furthermore, the present invention relates to the use of such functional compounds for functional foods, dietetic products or food supplements.
[ES] Procedimiento de obtención de compuestos funcionales de origen vegetal La presente invención se refiere a un nuevo procedimiento para la obtención de compuestos funcionales de origen vegetal, [ES]tales como fitoquímicos, fibra bioactíva. Además, la presente invención se refiere al uso de esos compuestos funcionales para alimentos funcionales, productos dietéticos o complementos alimenticios.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/50716
Appears in Collections:(IG) Patentes
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
WO2011161293A1.pdf1,14 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.