English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/46872
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Efecto do "terroir" sobre os descritores aromáticos do viño Albariño

AuthorsVilanova de la Torre, María del Mar
KeywordsAnálisis sensorial descriptivo
Variedad Albariño
Vino
DA
Terroir
Aroma
Issue DateJan-2010
PublisherConsello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
CitationBoletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas 28: 10 (2010)
AbstractDentro dos traballos de investigación que estamos a realizar na Misión Biolóxica de Galicia coa variedade Albariño, fixemos estudos de análisis sensorial descritivo co fin de establecer os descritores que identifiquen o aroma do viño Albariño en catro subzonas da Denominación de Orixe Rías Baixas: Val do Salnés, Condado do Tea, O Rosal e Ribeira do Ulla.
DescriptionArtículo publicado en revista de divulgación.
Publisher version (URL)http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/735.pdf
URIhttp://hdl.handle.net/10261/46872
Appears in Collections:(MBG) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vilanova - Efecto do terroir....pdf533,19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.