English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/46762
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

A análise sensorial (2ª parte: A cor do viño)

AuthorsVilanova de la Torre, María del Mar
KeywordsAnálisis sensorial
Vino
Color
Issue DateApr-2006
PublisherConsello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
CitationBoletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 19: 6 (2006)
AbstractA cor dun viño é a primeira sensación que percibe un catador e apórtalle información sobre o tipo, a idade e a calidade dun viño. Esta, asociada a outras percepcións constitúe a análise sensorial.
DescriptionArtículo publicado en revista de divulgación.
Publisher version (URL)http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/224.pdf
URIhttp://hdl.handle.net/10261/46762
Appears in Collections:(MBG) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vilanova - A analise sensorial 2.pdf90,47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.