English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/46735
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Os beneficios da poda en verde

AuthorsMartínez Rodríguez, María del Carmen
KeywordsViticultura
Poda en verde
Galicia
Issue DateAug-2005
PublisherConsello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
CitationBoletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas 16: 9 (2005)
AbstractDenomínase poda en verde ao conxunto de operacións de poda que se efectúan sobre distintas partes da cepa durante o período vexetativo. Estas operacións son apropiadas para zonas vitícolas de climas húmidos, como é o caso de Galicia, onde a vexetación é continúa durante o verán e onde o desenvolvemento dos pámpanos e das follas é considerable.
DescriptionArtículo publicado en revista de divulgación.
Publisher version (URL)http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/687.pdf
URIhttp://hdl.handle.net/10261/46735
Appears in Collections:(MBG) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Martinez - Os beneficios da poda en verde p.9.pdf532,58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.