English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/42586
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Características enológicas de cuatro variedades de vid (Vitis vinifera L.) de alto interés comercial para la zona vitícola del Principado de Asturias

AuthorsSantiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Boso Alonso, Susana CSIC ORCID; Pérez Sanz, Alberto; Martínez Rodríguez, María del Carmen; Vilanova de la Torre, María del Mar
KeywordsEnología
Variedades de Asturias
Albarín blanco
Verdejo negro
Mencía
Mencía Pata de Perdiz
Issue Date2003
PublisherSociedad Española de Ciencias Hortícolas
CitationActas de horticultura 39: 485-486 (2003)
DescriptionComunicación presentada al X Congreso Nacional de Ciencias Hortícolas, celebrado en Pontevedra en mayo de 2003
URIhttp://hdl.handle.net/10261/42586
ISBN84-688-1920-4
Appears in Collections:(MBG) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Santiago_Caracteristicas_enologicas...pdf120,02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.