Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 82
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2009 | ATP-derived products and K-value determination | Tejada Yábar, Margarita CSIC | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2006 | Effect of freezing and different heat treatments on Anisakis larvae: preliminary study | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Navas, A.; Mendizábal, Angel | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2005 | Discussion and conclusions | Kent, Michael; Knöchel, Reinhard; Nunes, Leonor; Barr, Ulla-Karin; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Oehlenschläger, Jörg | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2005 | The species and their provenance as studied in the SEQUID | Barr, Ulla-Karin; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Nunes, Leonor; Oehlenschläger, Jörg | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2005 | Sensory analysis | Nunes, Leonor; Mierke-Klemeyer, Sabine; Floberg, Per; Tejada Yábar, Margarita CSIC | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2009 | Comparative study of qualitative and quantative important components in Rooibos (Aspalathus Linearis), green and black tea | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2010 | Influencia de los procesos tecnológicos sobre el valor nutritivo de los alimentos | Gil Hernández, Ángel; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess |  | 2010 | Presente y Futuro de los Alimentos Funcionales | Juárez, Manuela CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess |  | 2009 | Componentes bioactivos de la grasa láctea | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2008 | Sensor para la Determinación de la Temperatura y del Contenido de Hielo de un Alimento Parcialmente Congelado a Partir de Medidas Ultrasónicas | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina, Antonio de; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 1993 | Cambios en la población de ARN mensajeros de aguacate en respuesta a las bajas temperaturas de conservación | Zamorano, J. P.; Dopico, Berta; Wilson, I. D.; Lowe, A.L.; Grierson, D.; Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2003 | Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesados | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M. | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2004 | Low molecular weight carbohydrates in vegetable by-products | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2005 | Physical measurements | Kroeger, Michael; Manthey-Karl, M.; Tejada Yábar, Margarita CSIC | capítulo de libro |
openAccess |  | 1999 | Intercomparison of methods for the determination of trans fatty acids in edible oils and fats and certification of three materials containing trans fatty acids | Ulberth, F.; Buchgraber, M.; Boenke, A.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | informe técnico |
closedAccess |  | 1986 | Changes in the nitrogen and lipid fractions of Cabrales cheese | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, Mercedes | póster de congreso |
closedAccess |  | 2007 | Hypoallergenic hydrolysates: Infant formulas in the prevention and treatment of cow's milk allergy | Peñas, Elena CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2005 | INSTRUMENTO PARA LA MEDIDA DEL VOLUMEN ESPECÍFICO | Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Garzón, M.; Rodríguez, L. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2001 | Physical and mechanical changes in cherimoya fruit tissues associated to chilling temperature. | Simão, J; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2011 | Valoración del estado nutricional vitamínico: del laboratorio a la clínica | Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID | capítulo de libro |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 82