English   español  

(IF) Libros y partes de libros : [82]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 82
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009ATP-derived products and K-value determinationTejada Yábar, Margarita CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of freezing and different heat treatments on Anisakis larvae: preliminary studyTejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Navas, A.; Mendizábal, Angelcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Discussion and conclusionsKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Nunes, Leonor; Barr, Ulla-Karin; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Oehlenschläger, Jörgcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005The species and their provenance as studied in the SEQUIDBarr, Ulla-Karin; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Nunes, Leonor; Oehlenschläger, Jörgcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Sensory analysisNunes, Leonor; Mierke-Klemeyer, Sabine; Floberg, Per; Tejada Yábar, Margarita CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparative study of qualitative and quantative important components in Rooibos (Aspalathus Linearis), green and black teaSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influencia de los procesos tecnológicos sobre el valor nutritivo de los alimentosGil Hernández, Ángel; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessPresente_Juárez_CapLib2010.pdf.jpg2010Presente y Futuro de los Alimentos FuncionalesJuárez, Manuela CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessComponentes-lacteos.pdf.jpg2009Componentes bioactivos de la grasa lácteaJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2008Sensor para la Determinación de la Temperatura y del Contenido de Hielo de un Alimento Parcialmente Congelado a Partir de Medidas UltrasónicasAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina, Antonio de; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccess1993Cambios en la población de ARN mensajeros de aguacate en respuesta a las bajas temperaturas de conservaciónZamorano, J. P.; Dopico, Berta; Wilson, I. D.; Lowe, A.L.; Grierson, D.; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Low molecular weight carbohydrates in vegetable by-productsRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Physical measurementsKroeger, Michael; Manthey-Karl, M.; Tejada Yábar, Margarita CSIC capítulo de libro
openAccesstrans_fatty_acids_Ulberth.pdf.jpg1999Intercomparison of methods for the determination of trans fatty acids in edible oils and fats and certification of three materials containing trans fatty acidsUlberth, F.; Buchgraber, M.; Boenke, A.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID informe técnico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Changes in the nitrogen and lipid fractions of Cabrales cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, Mercedespóster de congreso
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2007Hypoallergenic hydrolysates: Infant formulas in the prevention and treatment of cow's milk allergyPeñas, Elena CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005INSTRUMENTO PARA LA MEDIDA DEL VOLUMEN ESPECÍFICOAparicio, C.; Guignon, Bérengère; Garzón, M.; Rodríguez, L. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Physical and mechanical changes in cherimoya fruit tissues associated to chilling temperature.Simão, J; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Valoración del estado nutricional vitamínico: del laboratorio a la clínicaOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID capítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 82
 next >