Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.126 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-Jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Guillén, M. C. ; Bravo, Laura ; Goya, Luis ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar  comunicación de congreso
2openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300587.pdf.jpg17-May-2010Effect of borage-added fish gelatin films on lipid oxidation of horse mackerel patties during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Montero García, Pilar  póster de congreso
3openAccesspescadoreestruc.pdf.jpg2004Productos reestructurados de pescado como alimentos funcionalesPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  comunicación de congreso
4openAccessjaponicus.pdf.jpg1999Influence of chemical inhibitors and high pressure on melanosis of prawns (Penaeus japonicus)Pérez-Mateos, Miriam  ; López Caballero, M. E. ; Borderías, A. Javier ; Montero García, Pilar  comunicación de congreso
5openAccessposterAATA07 lf.pdf.jpg2007Propiedades estructurales y funcionales de películas comestibles en base a proteínas de soja - gelatina de bacalaoDenavi, Gabriela A.; Pérez-Mateos, Miriam  ; Añón, María Cristina; Montero García, Pilar  ; Mauri, Adriana N.; Gómez Guillén, M. C. póster de congreso
6openAccesswefta-film-F1 15.pdf.jpgOct-2007Functional properties of fish gelatin-based edible films: New perspectivesPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Estaca, Joaquín ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. comunicación de congreso