English   español  

(IF) Comunicaciones congresos : [53]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 53
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessThermal.pdf.jpg1996Thermal behavior during high pressure freezingLe Bail, A.; Pérez-Mateos, Miriam ; Moreau, C.; Chourot, J. M.Comunicación de congreso
openAccessposterAATA07 lf.pdf.jpg2007Propiedades estructurales y funcionales de películas comestibles en base a proteínas de soja - gelatina de bacalaoDenavi, Gabriela A.; Pérez-Mateos, Miriam ; Añón, María Cristina; Montero García, Pilar ; Mauri, Adriana N.; Gómez Guillén, M. C. Póster
openAccessjaponicus.pdf.jpg1999Influence of chemical inhibitors and high pressure on melanosis of prawns (Penaeus japonicus)Pérez-Mateos, Miriam ; López Caballero, M. E. ; Borderías, A. Javier ; Montero García, Pilar Comunicación de congreso
openAccesspescadoreestruc.pdf.jpg2004Productos reestructurados de pescado como alimentos funcionalesPérez-Mateos, Miriam ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010La dieta para un mejor estado de hierro ¿necesidad de reevaluar las recomendaciones?Blanco Rojo, R. ; Pérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Impact of high-pressure processing and packaging under carbon dioxide atmosphere on vitamin C and antioxidant activity of red bell peppers (Capsicum annuum L.) during refrigerated storageSánchez-Moreno, Concepción  ; Plaza, Lucía ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010High-pressure effects on onion (Allium Cepa L., cv. Doux) vitamin C content and tissue microstructurePlaza, Lucía ; Ancos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Food matrix affects quality and peroxidase activity of a functional fruit juice beverage treated by high-hydrostatic pressureAncos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Plaza, Lucía ; Cano, M. Pilar  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of combined treatment of high-pressure and packaging under carbon dioxide atmosphere on sensory quality of grilled red bell pepper during refrigerated storagePlaza, Lucía ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio ; Fontecha, F. Javier  ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Modulation of cristal size distribution by high pressure shift freezingFernández, Pedro P. ; Aparicio, C.; Lis, M.; Otero, Laura ; Sanz Martínez, Pedro D. ; Molina, A.Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Modelling of High-Pressure Treatments of Foods by an Artificial Neural NetworkTorrecilla, J. S.; Otero, Laura ; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. ; Ramos, A.Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Okara de soja y actividades antioxidantes de sus polisacáridosMateos-Aparicio Cediel, Inmaculada; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
openAccess2008I-plastin, a central element for brush border integrity and proper apical transportGrimm-Günter, E.; Revenu, C; Ramos, Sonia ; Smyth, N.; Hurbain, I.; Kernéis, S.; Robine, S; Rivero , FArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Relationship between polyamines and ethylene in cherimoya fruit ripeningEscribano, M. Isabel  ; Montero, L. M.; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen  Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Modelling industrial scale high-pressure-low-temperature processesOtero, Laura ; Elvira, Carlos de; Urrutia, G.; Ousegui, A.; Le Bail, A.; Sanz Martínez, Pedro D. Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Modelización de las propiedades termofísicas de alimentos a alta presión.Otero, Laura ; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro D. Capítulo de libro
openAccess24-Sep-2002Mineral contents and distribution between the soluble and the micellar phases in Ca enriched UHT milksFuente, Miguel Ángel de la  ; Belloque, Josefina ; Juárez, Manuela  Comunicación de congreso
openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-Jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam ; Gómez Guillén, M. C. ; Bravo, Laura ; Goya, Luis ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar Comunicación de congreso
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 53
 next >