English   español  

(IF) Comunicaciones congresos : [56]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-Oct-1990Microbiological characteristics of artisanal hard goats cheeseFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Adipokines and insulin resistance: Interaction with physical activity and fitnessGómez Martínez, Sonia CSIC ORCID; Díaz, L. E. CSIC ORCID; Pérez de Heredia, F. CSIC ORCID; Martínez Gómez, D. CSIC ORCID; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessThermal.pdf.jpg1996Thermal behavior during high pressure freezingLe Bail, A.; Pérez-Mateos, Miriam ; Moreau, C.; Chourot, J. M.comunicación de congreso
openAccessposterAATA07 lf.pdf.jpg2007Propiedades estructurales y funcionales de películas comestibles en base a proteínas de soja - gelatina de bacalaoDenavi, Gabriela A.; Pérez-Mateos, Miriam ; Añón, María Cristina; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Mauri, Adriana N.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessjaponicus.pdf.jpg1999Influence of chemical inhibitors and high pressure on melanosis of prawns (Penaeus japonicus)Pérez-Mateos, Miriam ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesspescadoreestruc.pdf.jpg2004Productos reestructurados de pescado como alimentos funcionalesPérez-Mateos, Miriam ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010La dieta para un mejor estado de hierro ¿necesidad de reevaluar las recomendaciones?Blanco Rojo, R. CSIC ORCID; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Impact of high-pressure processing and packaging under carbon dioxide atmosphere on vitamin C and antioxidant activity of red bell peppers (Capsicum annuum L.) during refrigerated storageSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010High-pressure effects on onion (Allium Cepa L., cv. Doux) vitamin C content and tissue microstructurePlaza, Lucía CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Food matrix affects quality and peroxidase activity of a functional fruit juice beverage treated by high-hydrostatic pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of combined treatment of high-pressure and packaging under carbon dioxide atmosphere on sensory quality of grilled red bell pepper during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Modulation of cristal size distribution by high pressure shift freezingFernández, Pedro P. CSIC; Aparicio, C.; Lis, M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Molina, A.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Modelling of High-Pressure Treatments of Foods by an Artificial Neural NetworkTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Ramos, A.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Okara de soja y actividades antioxidantes de sus polisacáridosMateos-Aparicio Cediel, Inmaculada; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008I-plastin, a central element for brush border integrity and proper apical transportGrimm-Günter, Eva-Maria S.; Revenu, Céline; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Smyth, Neil; Hurbain, Ilse; Kernéis, S.; Robine, Sylvie; Rivero, Franciscocomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Atypical Rho GTPases the RhoBTB family: role as adaptors of ubiquitin ligase complexesBerthold, Jessica; Schenkova, Kristína; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Aspenstrom, Pontus; Xiong, Yue; Rivero, Franciscocomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Relationship between polyamines and ethylene in cherimoya fruit ripeningEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Montero, L. M.; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Modelling industrial scale high-pressure-low-temperature processesOtero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Urrutia, G.; Ousegui, A.; Le Bail, A.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcapítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56
 next >