English   español  

(IF) Artículos : [1453]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1453
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessImpacto_Juárez_PV_Art2009.pdf.jpg2009El impacto de los alimentos lácteos y la grasa de leche sobre los riesgos en la salud cardiovascularJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessActualización_Juárez_PV_Art2009.pdf.jpgMay-2009Actualización sobre la grasa de leche y las enfermedades cardiovascularesJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Dairy research in SpainJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Nuñez, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Potassium in sodium urate calculiBellanato, Juana CSIC ; Cifuentes, I.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Medina, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1978Spectroscopic study on conformation of 1,2-diketones at room-temperatureBellanato, Juana CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín Lomas, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-1994Review - Genetic-polymorphism in ovine milk-proteinsLópez Galvez, Gloria; Ramos, Mercedes CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Applications of chromatographic techniques to quality-control of dairy-productsJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-1988Effect of freezing on the characteristics of a semihard cheese manufactured with a mixture of goats and cows milkMartín-Hernández, M. C. ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, Mercedes CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Dairy-products from ewes and goats milkJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, Mercedes CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-1986Mineral elements in the manufacturing process of cabrales cheeseJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-1995Determination of copper in skim milk by gfaas using palladium-magnesium modifier and lvov platformFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Guerrero, Gonzalo; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2007Effect of the supplementation to the diet of dairy cattle with soya oils on the productive performance of animals and the profile of fatty acids and composition of CLA in milkHervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Industrial application of beta-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Un Programa Nacional para la Tecnología de AlimentosJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Revisión: determinación de ácidos grasos libres en productos lácteosJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996El Programa Nacional de Tecnología de AlimentosJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Marine, A.artículo
openAccessAmarilleos_Font_PV_Art2003.pdf.jpg2003Amarilleos en los cultivos de tomate asociados a "Tomato chlorosis virus" (ToCV) y "Tomato infectious chlorosis virus" (TICV) en EspañaFont San Ambrosio, María Isabel; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gomila, J.; Accotto, P.; Serra, Josep; Vaira, A. M.; Espino de Paz, Ana Isabel; Lacasa Plasencia, Alfredo; Jordá Gutiérrez, Concepciónartículo
openAccessOpinión_Radiaciones_Ionizantes_Ordóñez_PV_Art2006.pdf.jpg2005Aplicación de radiaciones ionizantes a los alimentosOrdóñez, J. A.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Zurera-Cosano, Gonzalo; Otero Carballeira, Andrésartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Primeras jornadas internacionales de productos lácteos funcionales. Lípidos funcionales. Alternativas para incrementar los niveles en productos lácteosJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessOpinión_Acidos_Grasos_Monoinsaturados_Palou_PV_Art2007.pdf.jpg2007Opinión del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) relativa a la propuesta de la Comisión Europea (CE) sobre alegaciones nutricionales de ácidos grasos monoinsaturados (AGM) en alimentos y consideraciones sobre la misma aportadas por la Autoridad Europea de Seguridad AlimentariaPalou Oliver, Andréu; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Monereo Megías, Susana; Otero Carballeira, Andrés; García Muriana, Francisco Joséartículo
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1453
 next >