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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Alfa-galactosides from lupin: A new probiotic for application in dairy products. Applications in human healthMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effects of high pressure and microwave on pronase and α-chymotrypsin hydrolysis of β-lactoglobulinIzquierdo, F. J.; Alli, Inteaz; Gómez, Rosario CSIC ; Ramaswamy, Hosahalli S.; Yaylayan, Varoujanartículo
openAccesseffechees.pdf.jpg1999Effect of high pressure on the viability and enzymatic activity of mesophilic lactic acid bacteria isolated from caprine cheeseCasal, Vicente; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Enzyme activity in Spanish goat's cheesesGómez, Rosario CSIC ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009"Anisakis": efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenosTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegarSolas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Sensory changes in farmed senegalese sole (Solea senegalensis) during ice storageTejada Yábar, Margarita CSIC ; Heras, Cristina de las CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Evaluation of two quality indices related to Ice storage and sensory analysis in farmed gilthead seabream and seabassTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Fouad Mohamed, Gamalartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Determination of the quality of frozen hake using its microwave dielectric propertiesKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Daschner, Frank; Schimmer, Ove; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Nunes, Leonor; Batista, Irineu; Martins, Andreiaartículo
openAccesseffechicke.pdf.jpg2007Effect of dietary sodium on digestibility of nutrients and performance in growing rabbitsChamorro, Susana CSIC ORCID; Gómez-Conde, M. S.; Centeno, Carmen CSIC ; Carabaño, R.; Blas, J. C. deartículo
openAccessnutritidiet.pdf.jpg2006Nutritional evaluation of raw and extruded kidney bean (Phaseolus vulgaris L. var. Pinto) in chicken dietsArija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín; Brenes, Agustín CSIC; Marzo, Florencio; Illera, Juan Carlos CSIC ORCID; Silván, Gemaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of dietary high-oleic acid sunflower seed, palm oil and vitamin E supplementation on broiler performance, fatty acid composition and oxidation susceptibility of meatRebolé, Almudena; Rodríguez, M. L.; Ortiz, Luis T.; Alzueta, Carmen; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006High pressure can reduce the antigenicity of bovine whey protein hydrolysatesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Snel, Hans; Floris, René; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
openAccessevaluatreat.pdf.jpg2006Evaluation of the residual antigenicity of dairy whey hydrolysates obtained by combination of enzymatic hydrolysis and high-pressure treatmentPeñas, Elena CSIC ORCID ; Restani, Patrizia; Ballabio, Cinzia; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fiocchi, Alessandro; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Enzymatic proteolysis, under high pressure of soybean whey: Analysis of peptides and the allergen Gly m 1 in the hydrolysatesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Polo, Florentino; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effects of combined high pressure and enzymatic treatments on the hydrolysis and immunoreactivity of dairy whey proteinsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Baeza, M. Luisa; Martínez-Molero, Maria Isabel; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004High pressure and the enzymatic hydrolysis of soybean whey proteinsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Reaction of B. cereus bacteria and peroxidase enzymes under pressures >400 MPaPréstamo, Guadalupe CSIC ; Arabas, J.; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High hydrostatic pressure effects on vegetable structurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo
closedAccessImpacto_Juárez_PV_Art2009.pdf.jpg2009El impacto de los alimentos lácteos y la grasa de leche sobre los riesgos en la salud cardiovascularJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
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