| | Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
| 1 | closedAccess | | 1985 | Obtención de B-lactosa, lactulosa y de mezclas de fructosa y galactosa a partir de suero de quesería desproteinizado | López Covarrubias, S. J.; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 2 | closedAccess | | ago-2004 | Quantitative characterization of unsaturated and trans fatty acids in ewe's milk fat | Goudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 3 | closedAccess | | 1999 | Effect of different membrane separation technologies (ultrafiltration and micro filtration) on the texture and microstructure of semihard low-fat cheeses | Rodríguez Méndez, Jesús CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudédranche, H; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 4 | openAccess | | 2003 | Amarilleos en los cultivos de tomate asociados a "Tomato chlorosis virus" (ToCV) y "Tomato infectious chlorosis virus" (TICV) en España | Font San Ambrosio, María Isabel; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gomila, J.; Accotto, P.; Serra, Josep; Vaira, A. M.; Espino de Paz, Ana Isabel; Lacasa Plasencia, Alfredo; Jordá Gutiérrez, Concepción | artículo |
| 5 | openAccess | | 2010 | Industrial application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butter | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E. | artículo |
| 6 | closedAccess | | may-2009 | Actualización sobre la grasa de leche y las enfermedades cardiovasculares | Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 7 | openAccess | | 2009 | Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Segu - ridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la seguridad para el consumo humano de un aceite girasol con el perfil de ácidos grasos modificado hacia niveles de alto contenido en ácido esteárico, procedente de semillas obtenidas mediante técnicas de mutagénesis e hibridación convencionales | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Anadón, A.; Cacho Palomar, Juan; Colombo Rodríguez, Mª Victoria | artículo |
| 8 | closedAccess | | 2005 | Identity of the major triacylglycerols in ovine milk fat | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudjil, Hanane; Ríos, J. J.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 9 | closedAccess | | 1992 | Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripening | González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 10 | closedAccess | | 2003 | TAG composition of Ewe's milk fat. Detection of foreign fats | Goudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 11 | closedAccess | | may-1999 | Fatty Acid Composition of Caprine Milk: Major, Branched-Chain, and Trans Fatty Acids | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 12 | openAccess | | may-2009 | Efecto de la suplementación de la dieta con aceites de girasol y pescado sobre el rendimiento productivo de los animales y el perfil de ácidos grasos de la leche de ovejas | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 13 | closedAccess | | 2010 | Milk fatty acid profile and dairy sheep performance in response to diet supplementation with sunflower oil plus incremental levels of marine algae | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
| 14 | closedAccess | | 2002 | Mineral balance in milk heated using microwave energy | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 15 | closedAccess | | 15-mar-2011 | Effect of the supplementation of dairy sheep diet with incremental amounts of sunflower oil on animal performance and milk fatty acid profile | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | artículo |
| 16 | closedAccess | | 1999 | Isomerization of lactose catalyzed by alkaline-substituted sepiolites | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rafael, Eduardo de; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
| 17 | closedAccess | | 2009 | Effect of supplementation of grazing dairy ewes with a cereal concentrate on animal performance and milk fatty acid profile | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | artículo |
| 18 | closedAccess | | 2008 | Milk Production, Conjugated Linoleic Acid Content, and In Vitro Ruminal Fermentation in Response to High Levels of Soybean Oil in Dairy Ewe Diet | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | artículo |
| 19 | closedAccess | | oct-2010 | Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oils | Bodas, Raúl CSIC ORCID; Manso, Teresa; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 20 | closedAccess | | abr-2010 | Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewes | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
| 21 | closedAccess | | 6-abr-1990 | Ripening changes in Ras cheese prepared from ultrafiltered milk | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; El-Shikh, Mohamed; El-Shibiny, Safinaz | artículo |
| 22 | closedAccess | | 1995 | Considerations of the quantitative aspect of the determination of milkfat triglycerides with split PTV and on-column injection | Lozada Saavedra, Lucidia; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 23 | closedAccess | | jul-1995 | Determination of cholesterol in milk fat by gas chromatography with direct injection and sample saponification | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 24 | closedAccess | | 1996 | Accelerated ripening of reduced fat semi-hard cheese from a mixture of cow's, goat's and ewe's ultrafiltrated milk by using a Lac- Prt- strain of lactococci | Rodríguez, J.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Goudédranche, H; Maubois, J. L.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 25 | closedAccess | | 1988 | A ripening and storage study of soft goat cheese with Penicillium candidum on the surface | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Hernández, M. C. CSIC | artículo |
| 26 | closedAccess | | abr-2003 | Total and soluble contents of calcium, magnesium, phosphorus and zinc in yoghurts | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Montes, Fernando; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 27 | closedAccess | | 1992 | Improved gas chromatographic method for the determination of the individual free fatty acids in cheese using a capillary column and a PTV injector | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
| 28 | openAccess | | 2008 | Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación con una cuestión presentada por la Presidencia de la AESAN relativa a la evaluación del riesgo asociado a la presencia de aceites minerales en aceite de girasol procedentes de Ucrania | Palou Oliver, Andréu; Anadón, A.; Arboix Arzo, Margarita; Centrich Escarpenter, Francesc; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Otero Carballeira, Andrés; Varela Moreiras, Gregorio; Calderón Pascual, Vicente | artículo |
| 29 | closedAccess | | 1983 | Applications of chromatographic techniques to quality-control of dairy-products | Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 30 | openAccess | | may-2007 | Efecto de la suplementación de la dieta de ovejas lecheras con aceite de soja sobre el rendimiento productivo de los animales y el perfil de ácidos grasos y la composición de CLA de la leche | Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 31 | closedAccess | | 1999 | Review: Application of chromatographic techniques to the study of triglycerides and sterols of milk fat | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 32 | closedAccess | | sep-1995 | Determination of copper in skim milk by gfaas using palladium-magnesium modifier and lvov platform | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 33 | closedAccess | | 2007 | Conjugated linoleic acid content and isomer distribution during ripening in three varieties of cheeses protected with designation of origin | Luna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
| 34 | closedAccess | | 2002 | Fatty acid composition of Spanish shortenings with special emphasis on trans unsaturation content as determined by Fourier transform infrared spectroscopy and gas chromatography | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC | artículo |
| 35 | closedAccess | | 1998 | Silver ion adsorption-TLC and Capillary-GC in the study of composition of milk fat triglycerides | Fraga, M. J.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 36 | closedAccess | | 2009 | Effects of extruded linseed supplementation on n-3 fatty acids and conjugated linoleic acid in milk and cheese from ewes | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Bach, Alex; Luna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
| 37 | closedAccess | | 1987 | Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheese | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 38 | closedAccess | | may-1987 | Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheeses | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 39 | closedAccess | | 1995 | Manganese and zinc analysis in milk by microwave oven digestion and platform graphite furnace atomic absorption spectrometry | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 40 | closedAccess | | ene-2000 | Composition of goat's milk fat triglycerides analysed by silver ion adsorption-TLC and GC-MS | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Ríos, J. J.; Lozada, L.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 41 | closedAccess | | 2010 | Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in rats | Anadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martínez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
| 42 | closedAccess | | 1998 | Salt balance and rennet clotting properties of cow's, ewe's, and goat's milks preserved with carbon dioxide | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 43 | closedAccess | | may-2007 | Effect of the supplementation to the diet of dairy cattle with soya oils on the productive performance of animals and the profile of fatty acids and composition of CLA in milk | Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
| 44 | openAccess | | 2006 | Effect of sunflower oil on sheep milk production and composition, and in vitro rumen fermentation | Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Castañares, Natalia CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 45 | closedAccess | | 1978 | Spectroscopic study on conformation of 1,2-diketones at room-temperature | Bellanato, Juana CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín-Lomas, Manuel CSIC | artículo |
| 46 | closedAccess | | 2005 | Conjugated linoleic acid in ewe milk fat | Luna, Pilar CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
| 47 | openAccess | | oct-2009 | Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewes | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 48 | closedAccess | | 1999 | Effects of high pressure and heat treatment on the mineral balance of goats' milk | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Casal, V.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
| 49 | openAccess | | 2010 | Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionales | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | libro |
| 50 | openAccess | | 15-abr-2010 | Composition for food supplement | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; García García, Alfonso; Rodríguez Lozano, Juan Carlos; Bach Ariza, Alejandro | solicitud de patente |