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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Obtención de B-lactosa, lactulosa y de mezclas de fructosa y galactosa a partir de suero de quesería desproteinizadoLópez Covarrubias, S. J.; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2004Quantitative characterization of unsaturated and trans fatty acids in ewe's milk fatGoudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effect of different membrane separation technologies (ultrafiltration and micro filtration) on the texture and microstructure of semihard low-fat cheesesRodríguez Méndez, Jesús CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudédranche, H; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
4openAccessAmarilleos_Font_PV_Art2003.pdf.jpg2003Amarilleos en los cultivos de tomate asociados a "Tomato chlorosis virus" (ToCV) y "Tomato infectious chlorosis virus" (TICV) en EspañaFont San Ambrosio, María Isabel; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gomila, J.; Accotto, P.; Serra, Josep; Vaira, A. M.; Espino de Paz, Ana Isabel; Lacasa Plasencia, Alfredo; Jordá Gutiérrez, Concepciónartículo
5openAccessIndustrial application.pdf.jpg2010Industrial application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
6closedAccessActualización_Juárez_PV_Art2009.pdf.jpgmay-2009Actualización sobre la grasa de leche y las enfermedades cardiovascularesJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
7openAccessInforme_Mutagenesis_Juárez_PV_Art2009.pdf.jpg2009Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Segu - ridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la seguridad para el consumo humano de un aceite girasol con el perfil de ácidos grasos modificado hacia niveles de alto contenido en ácido esteárico, procedente de semillas obtenidas mediante técnicas de mutagénesis e hibridación convencionalesJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Anadón, A.; Cacho Palomar, Juan; Colombo Rodríguez, Mª Victoriaartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Identity of the major triacylglycerols in ovine milk fatFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudjil, Hanane; Ríos, J. J.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003TAG composition of Ewe's milk fat. Detection of foreign fatsGoudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1999Fatty Acid Composition of Caprine Milk: Major, Branched-Chain, and Trans Fatty AcidsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
12openAccessToral et al_2009_AIDA.pdf.jpgmay-2009Efecto de la suplementación de la dieta con aceites de girasol y pescado sobre el rendimiento productivo de los animales y el perfil de ácidos grasos de la leche de ovejasToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID comunicación de congreso
13closedAccess2010Milk fatty acid profile and dairy sheep performance in response to diet supplementation with sunflower oil plus incremental levels of marine algaeToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Mineral balance in milk heated using microwave energyFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
15closedAccess15-mar-2011Effect of the supplementation of dairy sheep diet with incremental amounts of sunflower oil on animal performance and milk fatty acid profileGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Isomerization of lactose catalyzed by alkaline-substituted sepiolitesFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rafael, Eduardo de; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
17closedAccess2009Effect of supplementation of grazing dairy ewes with a cereal concentrate on animal performance and milk fatty acid profileGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
18closedAccess2008Milk Production, Conjugated Linoleic Acid Content, and In Vitro Ruminal Fermentation in Response to High Levels of Soybean Oil in Dairy Ewe DietGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
19closedAccessoct-2010Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oilsBodas, Raúl CSIC ORCID; Manso, Teresa; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
20closedAccessabr-2010Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-abr-1990Ripening changes in Ras cheese prepared from ultrafiltered milkFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; El-Shikh, Mohamed; El-Shibiny, Safinazartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Considerations of the quantitative aspect of the determination of milkfat triglycerides with split PTV and on-column injectionLozada Saavedra, Lucidia; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-1995Determination of cholesterol in milk fat by gas chromatography with direct injection and sample saponificationAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Accelerated ripening of reduced fat semi-hard cheese from a mixture of cow's, goat's and ewe's ultrafiltrated milk by using a Lac- Prt- strain of lactococciRodríguez, J.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Goudédranche, H; Maubois, J. L.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988A ripening and storage study of soft goat cheese with Penicillium candidum on the surfaceJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2003Total and soluble contents of calcium, magnesium, phosphorus and zinc in yoghurtsFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Montes, Fernando; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Improved gas chromatographic method for the determination of the individual free fatty acids in cheese using a capillary column and a PTV injectorJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
28openAccessInforme_AceitesMinerales_Palor_PV_Art2008.pdf.jpg2008Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación con una cuestión presentada por la Presidencia de la AESAN relativa a la evaluación del riesgo asociado a la presencia de aceites minerales en aceite de girasol procedentes de UcraniaPalou Oliver, Andréu; Anadón, A.; Arboix Arzo, Margarita; Centrich Escarpenter, Francesc; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Otero Carballeira, Andrés; Varela Moreiras, Gregorio; Calderón Pascual, Vicenteartículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Applications of chromatographic techniques to quality-control of dairy-productsJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
30openAccesspa_ii-1_hervas.pdf.jpgmay-2007Efecto de la suplementación de la dieta de ovejas lecheras con aceite de soja sobre el rendimiento productivo de los animales y el perfil de ácidos grasos y la composición de CLA de la lecheHervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Review: Application of chromatographic techniques to the study of triglycerides and sterols of milk fatFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1995Determination of copper in skim milk by gfaas using palladium-magnesium modifier and lvov platformFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conjugated linoleic acid content and isomer distribution during ripening in three varieties of cheeses protected with designation of originLuna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Fatty acid composition of Spanish shortenings with special emphasis on trans unsaturation content as determined by Fourier transform infrared spectroscopy and gas chromatographyAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSICartículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Silver ion adsorption-TLC and Capillary-GC in the study of composition of milk fat triglyceridesFraga, M. J.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of extruded linseed supplementation on n-3 fatty acids and conjugated linoleic acid in milk and cheese from ewesGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Bach, Alex; Luna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheeseRamos González, María Mercedes CSIC ; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1987Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Manganese and zinc analysis in milk by microwave oven digestion and platform graphite furnace atomic absorption spectrometryFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2000Composition of goat's milk fat triglycerides analysed by silver ion adsorption-TLC and GC-MSFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Ríos, J. J.; Lozada, L.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in ratsAnadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martínez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Salt balance and rennet clotting properties of cow's, ewe's, and goat's milks preserved with carbon dioxideFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2007Effect of the supplementation to the diet of dairy cattle with soya oils on the productive performance of animals and the profile of fatty acids and composition of CLA in milkHervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
44openAccessHervás_2006_Rumen BH (Pre-Print).pdf.jpg2006Effect of sunflower oil on sheep milk production and composition, and in vitro rumen fermentationHervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Castañares, Natalia CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1978Spectroscopic study on conformation of 1,2-diketones at room-temperatureBellanato, Juana CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín-Lomas, Manuel CSICartículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Conjugated linoleic acid in ewe milk fatLuna, Pilar CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
47openAccessToral et al_2009_FAO-CIHEAM 2009.pdf.jpgoct-2009Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID comunicación de congreso
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effects of high pressure and heat treatment on the mineral balance of goats' milkFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Casal, V.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
49openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID libro
50openAccessWO2010040884A1.pdf.jpg15-abr-2010Composition for food supplementFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; García García, Alfonso; Rodríguez Lozano, Juan Carlos; Bach Ariza, Alejandrosolicitud de patente
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