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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Antioxidant and cellular activities of anthocyanins and their corresponding vitisins A - Studies in platelets, monocytes, and human endothelial cellsGarcía Alonso, María; Rimbach, Gerard; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Mango peel fibres with antioxidant activityLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Pineapple Shell as a Source of Dietary Fiber with Associated PolyphenolsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
4closedAccessnov-2000Antioxidant Activity of Selected Spanish Wines in Corn Oil EmulsionsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Satué-Gracia, M. Teresa; Frankel, Edwin N.artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Antioxidant activity of dietary polyphenols as determined by a modified ferric reducing/antioxidant power assayPulido, Raquel; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
6closedAccessago-2006Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccessabr-2002LDL oxidizability indexes in measurement of antioxidant activity in selected Spanish winesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
8closedAccess22-abr-2009Fatty Acids, Sterols, and Antioxidant Activity in Minimally Processed Avocados during Refrigerated StoragePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Multifunctional antioxidant activity of polysaccharide fractions from the soybean byproduct okaraMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003In vitro antioxidant activities of edible artichoke (Cynara scolymus L.) and effect on biomarkers of antioxidants in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Dragsted, Lars O.; Daneshvar, B; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessing the non-specific hydroxyl radical scavenging properties of melanoidins in a Fenton-type reaction systemMorales, F. J. CSIC ORCID artículo
12closedAccess1-sep-2000Evaluation of free radical scavenging of dietary carotenoids by the stable radical 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazylJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Jiménez-Jiménez, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996High dietary fibre powders from orange and lime peels: Associated polyphenols and antioxidant capacityLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Antioxidant activity of wine pomacesLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
15closedAccess2010Health-promoting activities of ultra-filtered okara protein hydrolysates released by in vitro gastrointestinal digestion: identification of active peptide from soybean lipoxygenaseJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessing the non-specific hydroxyl radical scavenging properties of melanoidins in a Fenton type reaction systemMorales, F. J. CSIC ORCID artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of Drying Temperature on the Stability of Polyphenols and Antioxidant Activity of Red Grape Pomace PeelsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
18closedAccessjun-2002Methods Used to Evaluate the Free Radical Scavenging Activity in Foods and Biological SystemsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007LC/MS characterization of phenolic constituents of mate (Ilex paraguariensis, St. Hil.) and its antioxidant activity compared to commonly consumed beveragesBravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Lecumberri, Elena CSICartículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1996Measurement of health-promoting properties in fruit dietary fibres: Antioxidant capacity, fermentability and glucose retardation indexLarrauri, José A.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Martín Carrón, Nuria; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2011Impact of minimal processing on orange bioactive compounds during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Crespo, Inés; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Muñoz, Marina; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
22closedAccessmay-2009Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activityRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Lloría, Rosana; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
23closedAccess1-ago-2010Flavonoid–flavonoid interaction and its effect on their antioxidant activityHidalgo, María CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
24openAccessOxidationgelation.pdf.jpg2005Oxidation stability of muscle with quercetin and rosemary during thermal and high-pressure gelationMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
25closedAccess3-ago-2008Antioxidant activity of cookies and its relationship with heat-processing contaminants: A risk/benefit approachMorales, F. J. CSIC ORCID ; Martin, Saray; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Gökmen, Vuralartículo
26closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2007Functional properties of melanoidins: In vitro antioxidant, antimicrobial and antihypertensive activitiesRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
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