Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-50 de 418.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998A study on advanced Maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Colour formationMorales, F. J. CSIC ORCID ; Van Boekel, M. A.artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Purification and characterization of an aminopeptidase (Pep C-like) from Lactobacillus casei subsp. casei IFPL 731 isolated from raw goat's milk cheeseFernández de Palencia, P. CSIC; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997The effect of high carbon dioxide at low temperature on ribulose 1,5-biphosphate carboxylase and polygalacturonase protein levels in Cherimoya fruitEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Cura, B del; Muñoz, Teresa; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Effect of freezing and frozen storage on the aromatic hydrophobicity of pork myosinJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Application of z-transfer functions to multidimensional heat transfer problemsSalvadori, V; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Dominguez, Manuel; Mascheroni, Rodolfo H.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Morphology of starch in surimi gelsCouso, Isabel; Álvarez, Cristina CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Barba, Carlos; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996El Programa Nacional de Tecnología de AlimentosJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Marine, A.artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Fluorescence associated with Maillard reaction in milk and milk-resembling systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Mechanical parameters to assess quality changes in cherimoya fruitZamorano, J. P.; Alique, Rafael CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Combined high pressure/temperatura treatments to quality improvement of fruit-derived productsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández, A.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimization of stepwise blanching of frozen-thawed potato tissues (cv. Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Case study. Five year operation of a solar heating and domestic hot water installation in Madrid (Spain). Statistical studyDíaz, José Miguel; Fernández Castaño, Manuel; Gamez Gonzalez Antonioartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Peroxidase and polyphenoloxidase activities in papaya fruit during post-harvest ripening and after freezing/thawingCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloriaartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Evaluation of heat-induced changes in Spanish commercial milk: HMF and available lysine contentMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Seasonal changes in the composition and properties of a high dietary fibre powder from grapefruit peelLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Borroto, B; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
16openAccess2021973_A6.pdf.jpg16-nov-1991Procedimiento de fabricación de un producto reconstituido análogo a lomos gruesos de bacalao seco, salado, rehidratado y congeladoBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Cavestany Velasco, Martapatente
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Changes in soluble sugars of two pineapple fruit cultivars during frozen storageBartolomé, A. CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmenartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Rheological and microstructural changes in gels made from high and low quality sardine mince with added egg white during frozen storageGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Martí De Castro, M. A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Rheological changes during thermal processing of low-fat meat emulsions formulated with different texture-modifying ingredientsFernández, Paloma; Barreto, G.; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992An enhanced liquid chromatographic method for 5-hydroxymethylfurfural determination in UHT milkMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Reduction in serum total and LDL cholesterol concentrations by a dietary fiber and polyphenol-rich grape product in hypercholesterolemic ratsMartín Carrón, Nuria; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Larrauri, José A.; García Alonso, Alejandra; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Freezing preservation of four Spanish kiwi fruit cultivars (Actinidia chinensis, Planch): chemical aspectsCano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997High pressure and temperature effects on enzyme inactivation in strawberry and orange productsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández, A.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Emulsifying capacity of fish mince from several species during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
25openAccessOn_farm.pdf.jpg1991On-farm supplements for lactating manchega ewe's grazing sown irrigated pastures. Milk compositionCaballero, R.; Riopérez, Juan CSIC; Fernández, E.; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of added salt and neon-muscle proteins on the theology and ultrastructure of gels made from minced flesh of sardine (Sardina pilchardus)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Detection of cow's milk in ewe's or goat's milk by HPLCRomero, C.; Perez-Andújar, O; Olmedo, A.; Jiménez, S.artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Frozen storage of dressed and pre-fried portions of minced sardine muscleHuidobro, Almudena; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Simulacion dinamica, mediante analogia electrica con ordenador, de una camara mixta de conservacion y enfriamiento de productos tropicalesDominguez, Manuel; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Pinillos Pérez, Juan Manuelartículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of texture of suwari gels on kamaboko gels made from sardine (Sardina pilchardus) surimiÁlvarez, Cristina CSIC ORCID; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Aggregation of minced hake during frozen storageTorrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Microbiological changes in pressurized, prepackaged sliced cooked hamLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995New methodologies for kinetic study of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and reactive lysine blockage in heat-treated milk and model systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Simulation and design of beating profiles in beat controlled freeze-drying or pharmaceuticals in vials by the application of a sublimation cylindrical modelLombraña, J. I.; Elvira, Carlos de; Villarán, M. C.artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Pineapple Shell as a Source of Dietary Fiber with Associated PolyphenolsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Effect of neutral and oxidized lipids on protein functionality in megrim (Lepidorhombus whiffiagonis W.) and sardine (Sardina pilchardus R.) during frozen storageCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Nutritional and physiological properties of grape pomace as a potential food ingredientMartín Carrón, Nuria; García Alonso, Alejandra; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Fatty acid composition of the triglyceride and free fatty acid fractions in different cows-, ewes- and goats-milk cheesesFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Raffinose and lactic acid bacteria influence caecal fermentation and serum cholesterol in ratsTortuero, F; Fernández, E.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Moreno, M. CSICartículo
40openAccess1999Pretratamientos con altas concentraciones de CO2 regulan la síntesis de etileno y poliaminas durante la maduración y conservación a baja temperaturaEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID comunicación de congreso
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Considerations of the quantitative aspect of the determination of milkfat triglycerides with split PTV and on-column injectionLozada Saavedra, Lucidia; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Modification in polyamine levels of cherimoya (Annona cherimola, Mill) fruits during the initial stage of storage at chilling temperature.Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Microstructure of frozen large fruitsSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Otero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-abr-1990Ripening changes in Ras cheese prepared from ultrafiltered milkFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; El-Shikh, Mohamed; El-Shibiny, Safinazartículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effect of different membrane separation technologies (ultrafiltration and micro filtration) on the texture and microstructure of semihard low-fat cheesesRodríguez Méndez, Jesús CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudédranche, H; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of lipids on dimethylamine formation in model systems of hake (Merluccius merluccius) kidney during frozen storageJoly, A.; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg199712. CherimoyaMerodio, Carmen CSIC ORCID ; Plaza, José L. de lacapítulo de libro
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Chilling temperature storage induces change in protein patterns and protease activity in cherimoya fruitMontero, L. M.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Plaza, José L. de la; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Purification and Characterization of a Dipeptidase from Lactobacillus casei ssp. casei IFPL 731 Isolated from Goat Cheese Made from Raw MilkFernández-Esplá, M. D.; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
50closedAccessjul-1998Effect of Temperature on the Free Radical Scavenging Capacity of Extracts from Red and White Grape Pomace PeelsLarrauri, José A.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
Resultados 1-50 de 418.