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Título

Probing Secondary Carbohydrate−Protein Interactions with Highly Dense Cyclodextrin-Centered Heteroglycoclusters: The Heterocluster Effect

AutorGómez García, Marta; Benito, Juan M. CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Lucena, David CSIC; Yu, Jian-Xin; Chmurski, Kazimierz; Ortiz-Mellet, Carmen; Gutiérrez-Gallego, Ricardo; Maestre, Alfredo; Defaye, Jacques; García Fernández, José Manuel CSIC ORCID
Palabras claveCarbohydrates
Protein-carbohydrate interaction
Sugars
Lectin
Heterocluster effect
Fecha de publicación13-may-2005
EditorAmerican Chemical Society
CitaciónJournal of the American Chemical Society 127(22): 7970-7971 (2005)
ResumenComparison of the lectin-binding properties for highly dense β-cyclodextrin-centered homo- and heteroglycoclusters with defined architecture provides evidence for the existence of strong synergic effects (heterocluster effect) on carbohydrate−protein recognition events.
Descripción2 páginas, 1 figura, esquemas.
Versión del editorhttp://dx.doi.org/10.1021/ja050934t
URIhttp://hdl.handle.net/10261/37493
DOI10.1021/ja050934t
ISSN0002-7863
Aparece en las colecciones: (IIQ) Artículos

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