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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorLavín, Paz-
dc.contributor.authorJaroso, Raquel-
dc.contributor.authorPalencia, P.-
dc.contributor.authorMantecón, Ángel R.-
dc.date.accessioned2011-06-01T11:33:41Z-
dc.date.available2011-06-01T11:33:41Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citation41 Jornadas de Estudio AIDA (XIV Jornadas sobre Producción Animal) ITEA Tomo I: 67-69 (2011)es_ES
dc.identifier.isbn978-84-615-0062-8 (O. C.)-
dc.identifier.isbn978-84-615-0064-2 (T. I.)-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/36403-
dc.description3 páginas, 1 tabla.-- Trabajo presentado a las XIV Jornadas sobre Producción Animal (Zaragoza, 17-18 de mayo de 2011)es_ES
dc.description.abstractIn order to characterize beef cattle arms of a mountain area at North of Spain (Nansa Valley - Cantabria) a survey at 42 farms was carried out. The farms are family inherited a traditional activity. With an average size of 55.0 adult cows/farm, in herds with a high diversity of genotypes, with a higher value of the crossed cows (66.2%), and in pure breeds the Tudanca (16.1% of adult cows) and Limousin (44.0% of bulls) are the most important ones. Animals use highland grazing areas during the summer (4.1 months/year) and are indoors for an average period of 5.2 months/year. Beef cattle production has a high seasonal monthly variation with a short lambing period in winter and spring, principally.es_ES
dc.description.sponsorshipTrabajo realizado en el desarrollo del Convenio entre la Fundación Marcelino Botín y el CSIC (2010) para el estudio y desarrollo de un sistema de producción y comercialización de carne de vacuno en el valle del Nansa y Peñarrubia.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherAsociación Interprofesional para el Desarrollo Agrarioes_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.subjectBeef cattlees_ES
dc.subjectFarming systemses_ES
dc.subjectCharacterisationes_ES
dc.titleCaracterización de las explotaciones de ganado vacuno de carne en el Valle del Nansa (Cantabria)es_ES
dc.title.alternativeCharacterisation of beef farms in Valle del Nansa (Cantabria)es_ES
dc.typecomunicación de congresoes_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.aida-itea.org/es_ES
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_5794es_ES
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextWith Fulltext-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypecomunicación de congreso-
item.languageiso639-1es-
item.grantfulltextopen-
Aparece en las colecciones: (IGM) Comunicaciones congresos
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Lavin P ITEA 2011 Caracterización 67-69.pdf88,85 kBAdobe PDFVista previa
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