English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/3548
Compartir / Impacto:
Estadísticas
Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Ver citas en Google académico
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar otros formatos: Exportar EndNote (RIS)Exportar EndNote (RIS)Exportar EndNote (RIS)
Título : Procedure for the preservation of bananas
Autor : Vendrell Melich, Miguel; Palomer Tarrides, Javier; Roig Villanova, Irma
Fecha de publicación : 18-nov-2004
Citación : International Publication Number: WO 2004/098301 A1
Resumen: The object of the invention is a procedure which permits delayed onset of ripening of bananas, while at the same time retaining suitable organoleptic and quality characteristics. The procedure is carried out in a non-controlled modified atmosphere, at a temperature between 12°C and 22°C, at atmospheric pressure, in which pure nitrous oxide is introduced and mixed with ventilation air until a nitrous oxide concentration of 40 to 60% is obtained, and an oxygen concentration between 12% and 8%, respectively, depending on the concentration of nitrous oxide.
Descripción : Filing Date: 2004-05-05.-- Priority Data: ES (2003-05-06) (P200-30-10)
URI : http://hdl.handle.net/10261/3548
Aparece en las colecciones: (IBMB) Patentes
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
WO_2004_098301_A1.pdf880,96 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.