Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-28 de 28.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
1-may-2009
Comparison of ‘Verna’ lemon juice quality for new ingredients and food products
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
;
Moreno, Diego A.
CSIC
ORCID
;
González-Molina, Elena
CSIC
artículo
2
closedAccess
14-sep-2000
Effect of postharvest ultraviolet Irradiation on resveratrol and other phenolics of Cv. Napoleon table Grapes
Cantos Villar, Emma
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
;
Pascual-Teresa, Sonia de
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
abr-2006
Controlled atmosphere preserves quality and phytonutrients in wild rocket (Diplotaxis tenuifolia)
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Marín Fernández, Alicia
CSIC
ORCID
;
Llorach, Rafael
CSIC
ORCID
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
4
closedAccess
14-may-2003
Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence Development
Vallejo, Fernando
CSIC
ORCID
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
30-sep-2005
Antioxidant Capacity and Phenolic Content of Spinach As Affected by Genetics and Maturation
Pandjaitan, N.
;
Howard, L. R.
;
Morelock, T.
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
6
closedAccess
13-nov-2008
Aronia-Enriched Lemon Juice: A New Highly Antioxidant Beverage
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
;
Moreno, Diego A.
CSIC
ORCID
;
González-Molina, Elena
CSIC
artículo
7
closedAccess
may-2003
Effect of climatic and sulphur fertilisation conditions, on phenolic compounds and vitamin C, in the inflorescences of eight broccoli cultivars
Vallejo, Fernando
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
27-ago-2008
Nectar Flavonol Rhamnosides Are Floral Markers of Acacia (Robinia pseudacacia) Honey
Truchado, Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Bortolotti, Laura
;
Sabatini, Anna Gloria
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
6-abr-2021
Cassia sieberiana DC. leaves modulate LPS-induced inflammatory response in THP-1 cells and inhibit eicosanoid-metabolizing enzymes
Macedo, Tiago
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Pereira, David M.
;
Oliveira, Andreia P.
;
Gomes, Nelson G. M.
;
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
;
Valentão, Patrícia
;
Araújo, Luísa
;
Andrade, Paula B.
artículo
10
openAccess
2016
Mushrooms do not contain flavonoids
Gil-Ramírez, Alicia
CSIC
ORCID
;
Pavo-Caballero, Cristina
;
Baeza, Esther
;
Baenas, Nieves
CSIC
ORCID
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
;
Marin, Francisco R.
CSIC
;
Soler-Rivas, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
15-nov-2007
New C-Deoxyhexosyl Flavones and Antioxidant Properties of Passiflora edulis Leaf Extract
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Sousa, Carla
;
Valentão, Patricia
;
Andrade, Paula B.
;
Seabra, Rosa M.
;
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
artículo
12
closedAccess
7-sep-2002
Antioxidant Capacity and Phenolic Content of Spinach As Affected by Genetics and Growing Season
Howard, L. R.
;
Pandjaitan, N.
;
Morelock, T.
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
13
openAccess
1-ene-2021
Irrigation management practices in nectarine fruit quality at harvest and after cold storage
Conesa, María R.
;
Conejero Puente, Wenceslao
CSIC
ORCID
CVN
;
Vera Muñoz, Juan
CSIC
ORCID
;
Agulló, Vicente
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
;
Ruiz Sánchez, M. Carmen
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
2010
Impact of Organic Soil Amendments on Phytochemicals and Microbial Quality of Rocket Leaves (Eruca sativa)
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Ros Muñoz, Margarita Matilde
;
Hernández Fernández, María Teresa
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
15
openAccess
9-jul-2021
Detection of Quantitative Trait Loci Controlling the Content of Phenolic Compounds in an Asian Plum (Prunus salicina L.) F1 Population
Valderrama-Soto, Diego
;
Salazar, Juan A.
;
Sepúlveda-González, Ailynne
;
Silva, Claudia
;
Gardana, Claudio
;
Morales, Héctor
;
Battistoni, Benjamin
;
Jiménez-Muñoz, Pablo
;
González, Mauricio
;
Peña-Neira, Alvaro
;
Infante, Rodrigo
;
Pacheco, Igor
artículo
16
closedAccess
29-oct-2004
Characterisation of flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) by liquid chromatography–UV diode-array detection–electrospray ionisation mass spectrometry
Vallejo, Fernando
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
artículo
17
closedAccess
feb-2007
Tronchuda cabbage flavonoids uptake by Pieris brassicae
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Sousa, Carla
;
Valentão, Patricia
;
Pereira, José Alberto
;
Seabra, Rosa M.
;
Andrade, Paula B.
artículo
18
closedAccess
22-abr-2000
Identification of flavonoid markers for the botanical origin of eucalyptus honey
Martos, Isabel
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
19
closedAccess
23-may-2003
HPLC-DAD-MS/MS ESI Characterization of Unusual Highly Glycosylated Acylated Flavonoids from Cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis) Agroindustrial Byproducts
Llorach, Rafael
CSIC
ORCID
;
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
20
closedAccess
7-feb-2008
Genotype and Harvest Time Influence the Phytochemical Quality of Fino Lemon Juice (Citrus limon (L.) Burm. F.) for Industrial Use
González-Molina, Elena
CSIC
;
Moreno, Diego A.
CSIC
ORCID
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
21
closedAccess
feb-2005
Analysis and quantification of flavonoidic compounds from Portuguese olive ( Olea Europaea L.) leaf cultivars
Meirinhos, Julieta
;
Silva, Branca M.
;
Valentão, Patricia
;
Seabra, Rosa M.
;
Pereira, José Alberto
;
Dias, Alberto C. P.
;
Andrade, Paula B.
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
artículo
22
closedAccess
may-2003
Flavonoids, phenolic acids and abscisic acid in Australian and New Zealand Leptospermum honeys
Yao, Liu H.
;
Datta, Nivedita
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Martos, Isabel
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Singanusong, Riantong
artículo
23
closedAccess
23-abr-2008
Basis for the new challenges of growing broccoli for health in hydroponics
Moreno, Diego A.
CSIC
ORCID
;
López-Berenguer, Carmen
CSIC
ORCID
;
Martínez-Ballesta, M. Carmen
CSIC
ORCID
;
Carvajal, Micaela
CSIC
ORCID
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
24
closedAccess
abr-2005
Phytochemical and antioxidant characterization of Hypericum perforatum alcoholic extracts
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Silva, Bruno A.
;
Dias, Alberto C. P.
;
Malva, João O.
artículo
25
openAccess
5-may-2023
Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Contents in Floral Saffron Bio-Residues
Maestre-Hernández, Ana Belén
;
Vicente-López, Juan José
;
Pérez-Llamas, Francisca
;
Candela-Castillo, María Emilia
;
García-Conesa, María Teresa
CSIC
ORCID
;
Frutos, María José
;
Cano, Antonio
;
Hernández-Ruiz, Josefa
;
Arnao, Marino B.
artículo
26
closedAccess
26-ene-2001
In Vitro Availability of Flavonoids and Other Phenolics in Orange Juice
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
artículo
27
closedAccess
15-oct-2003
Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cooking
Vallejo, Fernando
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
García-Viguera, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
28
closedAccess
15-sep-2000
Flavonoids in monospecific eucalyptus honeys from Australia
Martos, Isabel
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Yao, Liu H.
;
D'Arcy, Bruce
;
Caffin, Nola
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-28 de 28.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
13
Ferreres, Federico
11
Tomás Barberán, Francisco
10
García-Viguera, Cristina
5
Gil Muñoz, M.ª Isabel
4
Andrade, Paula B.
4
Gil-Izquierdo, Ángel
4
Moreno, Diego A.
4
Vallejo, Fernando
3
González-Molina, Elena
3
Martos, Isabel
.
siguiente >
Palabras clave
7
Vitamin C
5
Phenolics
4
Antioxidants
4
Botanical origin
3
Antioxidant activity
3
Antioxidant capacity
3
Broccoli
3
Floral markers
3
Glucosinolates
3
Honey
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2020 - 2023
2
2010 - 2019
22
2000 - 2009