Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-28 de 28.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess1-may-2009Comparison of ‘Verna’ lemon juice quality for new ingredients and food productsGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; González-Molina, Elena CSICartículo
2closedAccess14-sep-2000Effect of postharvest ultraviolet Irradiation on resveratrol and other phenolics of Cv. Napoleon table GrapesCantos Villar, Emma; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
3closedAccessabr-2006Controlled atmosphere preserves quality and phytonutrients in wild rocket (Diplotaxis tenuifolia)Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
4closedAccess14-may-2003Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence DevelopmentVallejo, Fernando CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
5closedAccess30-sep-2005Antioxidant Capacity and Phenolic Content of Spinach As Affected by Genetics and MaturationPandjaitan, N.; Howard, L. R.; Morelock, T.; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
6closedAccess13-nov-2008Aronia-Enriched Lemon Juice: A New Highly Antioxidant BeverageGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; González-Molina, Elena CSICartículo
7closedAccessmay-2003Effect of climatic and sulphur fertilisation conditions, on phenolic compounds and vitamin C, in the inflorescences of eight broccoli cultivarsVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
8openAccessNectar_Flavonol_Truchado.pdf.jpg27-ago-2008Nectar Flavonol Rhamnosides Are Floral Markers of Acacia (Robinia pseudacacia) HoneyTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Bortolotti, Laura; Sabatini, Anna Gloria; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-abr-2021Cassia sieberiana DC. leaves modulate LPS-induced inflammatory response in THP-1 cells and inhibit eicosanoid-metabolizing enzymesMacedo, Tiago; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Pereira, David M.; Oliveira, Andreia P.; Gomes, Nelson G. M.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Valentão, Patrícia; Araújo, Luísa; Andrade, Paula B.artículo
10openAccessMushroomsnotflavonoids.pdf.jpg2016Mushrooms do not contain flavonoidsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Pavo-Caballero, Cristina; Baeza, Esther; Baenas, Nieves CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Marin, Francisco R. CSIC ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
11closedAccess15-nov-2007New C-Deoxyhexosyl Flavones and Antioxidant Properties of Passiflora edulis Leaf ExtractFerreres, Federico CSIC ORCID; Sousa, Carla; Valentão, Patricia; Andrade, Paula B.; Seabra, Rosa M.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
12closedAccess7-sep-2002Antioxidant Capacity and Phenolic Content of Spinach As Affected by Genetics and Growing SeasonHoward, L. R.; Pandjaitan, N.; Morelock, T.; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
13openAccessConesa2021AgricWaterManag.pdf.jpg1-ene-2021Irrigation management practices in nectarine fruit quality at harvest and after cold storageConesa, María R.; Conejero Puente, Wenceslao CSIC ORCID CVN; Vera Muñoz, Juan CSIC ORCID ; Agulló, Vicente; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Ruiz Sánchez, M. Carmen CSIC ORCIDartículo
14closedAccess2010Impact of Organic Soil Amendments on Phytochemicals and Microbial Quality of Rocket Leaves (Eruca sativa)Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Ros Muñoz, Margarita Matilde; Hernández Fernández, María Teresa; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
15openAccessValderrama2021FronPlanSci.pdf.jpg9-jul-2021Detection of Quantitative Trait Loci Controlling the Content of Phenolic Compounds in an Asian Plum (Prunus salicina L.) F1 PopulationValderrama-Soto, Diego; Salazar, Juan A.; Sepúlveda-González, Ailynne; Silva, Claudia; Gardana, Claudio; Morales, Héctor; Battistoni, Benjamin; Jiménez-Muñoz, Pablo; González, Mauricio; Peña-Neira, Alvaro; Infante, Rodrigo; Pacheco, Igorartículo
16closedAccess29-oct-2004Characterisation of flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) by liquid chromatography–UV diode-array detection–electrospray ionisation mass spectrometryVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
17closedAccessfeb-2007Tronchuda cabbage flavonoids uptake by Pieris brassicaeFerreres, Federico CSIC ORCID; Sousa, Carla; Valentão, Patricia; Pereira, José Alberto; Seabra, Rosa M.; Andrade, Paula B.artículo
18closedAccess22-abr-2000Identification of flavonoid markers for the botanical origin of eucalyptus honeyMartos, Isabel; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
19closedAccess23-may-2003HPLC-DAD-MS/MS ESI Characterization of Unusual Highly Glycosylated Acylated Flavonoids from Cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis) Agroindustrial ByproductsLlorach, Rafael CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
20closedAccess7-feb-2008Genotype and Harvest Time Influence the Phytochemical Quality of Fino Lemon Juice (Citrus limon (L.) Burm. F.) for Industrial UseGonzález-Molina, Elena CSIC; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
21closedAccessfeb-2005Analysis and quantification of flavonoidic compounds from Portuguese olive ( Olea Europaea L.) leaf cultivarsMeirinhos, Julieta; Silva, Branca M.; Valentão, Patricia; Seabra, Rosa M.; Pereira, José Alberto; Dias, Alberto C. P.; Andrade, Paula B.; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
22closedAccessmay-2003Flavonoids, phenolic acids and abscisic acid in Australian and New Zealand Leptospermum honeysYao, Liu H.; Datta, Nivedita; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martos, Isabel; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Singanusong, Riantongartículo
23closedAccess23-abr-2008Basis for the new challenges of growing broccoli for health in hydroponicsMoreno, Diego A. CSIC ORCID; López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
24closedAccessabr-2005Phytochemical and antioxidant characterization of Hypericum perforatum alcoholic extractsFerreres, Federico CSIC ORCID; Silva, Bruno A.; Dias, Alberto C. P.; Malva, João O.artículo
25openAccessAntioxidant Activity_Maestre.pdf.jpg5-may-2023Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Contents in Floral Saffron Bio-ResiduesMaestre-Hernández, Ana Belén; Vicente-López, Juan José; Pérez-Llamas, Francisca; Candela-Castillo, María Emilia; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID; Frutos, María José; Cano, Antonio; Hernández-Ruiz, Josefa; Arnao, Marino B.artículo
26closedAccess26-ene-2001In Vitro Availability of Flavonoids and Other Phenolics in Orange JuiceTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
27closedAccess15-oct-2003Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cookingVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
28closedAccess15-sep-2000Flavonoids in monospecific eucalyptus honeys from AustraliaMartos, Isabel; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Yao, Liu H.; D'Arcy, Bruce; Caffin, Nola; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
Resultados 1-28 de 28.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente