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1openAccessusemanufact.pdf.jpg1995The use of grape must in the elaboration of yoghurt. Changes of carbohydrate composition during manufactureCalvo, Marta CSIC ORCID ; Ordóñez, J. A.; Olano, Agustín CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Glycation of caseinmacropeptideCasal, Enriqueta; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Kinetics of lactulose, galactose and epilactose formation during heat-treatment of milkOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1993Proteolysis during storage of UHT milk: differences between whole and skim milkLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Identification of the components of aldoses in a tautomeric equilibrium mixture as their trimethylsilyl ethers by capillary gas chromatographyPáez, M. I.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Garciá-Raso, A.; Saura-Calixto, F.artículo
6closedAccess30-ene-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparison of fractionation techniques to obtain prebiotic galactooligosaccharidesHernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Monosaccharides and myo-inositol in commercial milksTroyano, Esperanza CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Manufacture of cheese made from CO2-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
11openAccessrevisterleche.pdf.jpg1992Review: Thermal treatment of goat's milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-ago-1997Rennet Coagulation of Milk Subjected to High PressuresLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
13closedAccess2009Identification of Oligosaccharides Formed during Stachyose Hydrolysis by Pectinex Ultra SP-LMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001N-acetyl-and N-glycolyl-neuraminic acid content in κ-casein macropeptidesMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Rennet - Clotting properties and starter activity on milk acidified with carbon dioxideCalvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Analysis of free carbohydrates in milk using micropacked columnsOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-dic-1996Study of the formation of caseinomacropeptides in stored ultra-high-temperature-treated milk by capillary electrophoresisRecio, Isidra CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Olieman, C.; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Supercritical fluid purification of complex carbohydrate mixtures produced by enzimatic transglycosilation and isomerized with complexating reagentsMontañés, Fernando CSIC ORCID; Fornari, Tiziana CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Obtention of beta-lactose, lactulose and mixtures of fructose and galactose from deproteinized cheese wheyLópez Covarrubias, S. J.; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Thermal degradation of different crystalline forms of lactosePáez, M. I.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Egg shell as catalyst of lactose isomerisation to lactuloseMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Mass spectrometric characterization of glycated β-lactoglobulin peptides derived from galacto-oligosaccharides surviving the in vitro gastrointestinal digestionMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Changes in free monosaccharides during storage of some UHT milks: A preliminary studyRecio, Isidra CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
24openAccessA GC-FID.pdf.jpg2007A GC-FID method for analysis of lysinoalanineMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Determination of oligosaccharides by conventional high-resolution gas chromatographyMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Lagemaat, Jürgen van; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of maltodextrins in enteral formulations by three different chromatographic methodsMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Influence of heat treatments on whey protein denaturation and rennet clotting properties of cow's and goat's milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Balcones, Elena; Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effects of continuous flow microwave treatment on chemical and microbiological characteristics of milkVillamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Effect of thermal treatments on the determination of bovine milk added to ovine or caprine milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of the protein content and dilution on the lactulose/furosine ratio in heat-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Chromatographic determination of lactuloseMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Changes in free monosaccharides during storage of dried milkTroyano, Esperanza CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2000Micellar changes induced by high pressure. Influence in the proteolytic activity and organoleptic properties of milkGarcía-Risco, Mónica R. CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1998Distribution of minerals and proteins between the soluble and colloidal phases of pressurized milks from different speciesLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1994Changes in furosine and proteins of UHT-treated milks stored at high ambient temperaturesCorzo, Nieves CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Delgado, T.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in the carbohydrate fraction of milk during heating processesOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High-pressure effects on Maillard reaction between glucose and lysineMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
39openAccessisolamilk.pdf.jpg1992Isolation and characterization of 3-deoxypentulose and its determination in heated milkTroyano, Esperanza CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Ready detection of small amounts of lactulose in dairy products by thin-layer chromatographyMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986The use of lactulose in the manufacture of low-lactose yogurtOlano, Agustín CSIC ; López Covarrubias, S. J.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Suárez, J. A.artículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Structural characterization of bovine β-lactoglobulin-galactose/ tagatose maillard complexes by electrophoretic, chromatographic, and spectroscopic methodsCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
43openAccessChitosanSelective.pdf.jpg2006Use of chitosan for selective removal of β-lactoglobulin from wheyCasal, Enriqueta; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-1991Proteolytic activity of two commercial proteinases from Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis on ovine and bovine caseinsLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Fernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Heterogeneity of caprine κ-casein macropeptideMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Protein changes in stored ultra-high-temperature-treated milks studied by capillary electrophoresis and high-performance liquid chromatographyRecio, Isidra CSIC ORCID ; Frutos, Mercedes de CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of high pressure on isomerization and degradation of lactose in alkaline mediaMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Quantitative determination of carbohydrates in orange juice by gas chromatographyVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007In vitro glycation and antigenicity of soy proteinsLagemaat, Jürgen van; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
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