English   español  

(IFI) Artículos : [721]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 721
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2005Alfa-galactosides from lupin: A new probiotic for application in dairy products. Applications in human healthMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción ; Gómez, Rosario CSIC trabajo de divulgación
closedAccess2010Semolina supplementation with processed lupin and pigeon pea flours improve protein quality of pastaMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción artículo
closedAccess1988Pellet growth and citric acid yield of Aspergillus niger 110Gómez, Rosario CSIC ; Schnabel, I.; Garrido, J.artículo
closedAccess2009Profile of plasma and urine metabolites after the intake of almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb] polyphenols in humansUrpí-Sarda, Mireia; Garrido, Ignacio; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Medina-Remón, Alexander; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccess2008Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processingGarrido, Ignacio; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccess2008Capacidad antioxidante y composición fenólica de la piel de la almendraGarrido, Ignacio; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccess2008Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skinsProdanov, M. CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio; Vacas, Visitación; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccess2008La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboraciónPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccess2007Metabolismo de compuestos fenólicos por bacterias lácticas del vinoRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccess2007Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenolsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccess2007Ingredientes dietéticos procedentes de la uva: Evaluación química y funcionalMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccess2007Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplementsGarrido, Ignacio; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccess2006Time course of the colour of young red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccess2006Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterizationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccess2006Phenolic content of blends of tempranillo with graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccess2006Non-galloylated and galloylated proanthocyanidin oligomers in grape seeds from Vitus vinifera L. cv. Graciano, Tempranillo and Cabernet SauvignonNúñez Morales, Verónica; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hong, Yun-Jeong; Mitchell, Alyson E.artículo
closedAccess2006Evolution of the phenolic content of red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccess2006Red grape juice polyphenols alter cholesterol homeostasis and increase LDL-receptor activity in human cells in vitroDávalos Herrera, Alberto; Fernández-Hernando, Carlos; Cerrato, Francisca; Martínez-Botas, Javier; Gómez-Coronado, Diego; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Lasunción, Miguel A.artículo
closedAccess2006Quercetin is bioavailable from a single ingestion of grape juiceDávalos Herrera, Alberto; Castilla, Patricia; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccess2006Statistical interpretation of the color parameters of red wines in function of their phenolic composition during aging in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 721
 next >