English   español  

(IFI) Artículos : [725]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 725
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998The use of diets with different protein sources in lactating goats: Composition of milk and its suitability for cheese productionSanz-Sampelayo, María Remedios CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ares, J. L.; Sanz, Bernabé; Boza, Julioartículo
openAccessforagecomposi.pdf.jpg1998Forage of different physical forms in the diets of lactating Granadina goats: Nutrient digestibility and milk production and compositionSanz-Sampelayo, María Remedios CSIC ; Lara Escribano, Luis; Boza, Julio; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effects of concentrates with different contents of protected fat rich in PUFAs on the performance lactating Granadina goats. Part II. Milk production and compositionSanz-Sampelayo, María Remedios CSIC ; Pérez Martínez, Luís; Martín Alonso, J. J.; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Boza, Julioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Alfa-galactosides from lupin: A new probiotic for application in dairy products. Applications in human healthMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Semolina supplementation with processed lupin and pigeon pea flours improve protein quality of pastaMartínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Pellet growth and citric acid yield of Aspergillus niger 110Gómez, Rosario CSIC ; Schnabel, I.; Garrido, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of solvent extraction on the nitrogen compounds in alfalfa protein concentratesHernández, M. Teresa CSIC ; Centeno, Carmen CSIC ; Martínez, Carmen; Hernández, Ameliaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Profile of plasma and urine metabolites after the intake of almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb] polyphenols in humansUrpí-Sarda, Mireia; Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Medina-Remón, Alexander; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processingGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccesscapacidalmend.pdf.jpg2008Capacidad antioxidante y composición fenólica de la piel de la almendraGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skinsProdanov, M. CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Vacas, Visitación; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessmicrooxyevolucionvino.pdf.jpg2008La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboraciónPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccessmetabolcompufenvino.pdf.jpg2007Metabolismo de compuestos fenólicos por bacterias lácticas del vinoRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenolsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Ingredientes dietéticos procedentes de la uva: Evaluación química y funcionalMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplementsGarrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Time course of the colour of young red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterizationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccesspenolicspain.pdf.jpg2006Phenolic content of blends of tempranillo with graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Non-galloylated and galloylated proanthocyanidin oligomers in grape seeds from Vitus vinifera L. cv. Graciano, Tempranillo and Cabernet SauvignonNúñez Morales, Verónica; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hong, Yun-Jeong; Mitchell, Alyson E.artículo
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 725
 next >