English   español  

(IFI) Artículos : [359]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 359
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-jul-2000Current trends in capsular polysaccharide biosynthesis of Streptococcus pneumoniaeGarcía, Ernesto ; Llull, Daniel ; Muñoz, Rosario ; Mollerach, M.; López, RubensArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Vitamin B1 and B2, dietary fiber and minerals content of Cruciferae sproutsZielinski, Henryk; Frías, Juana ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Stability of thiamine and vitamins E and A during storage of enteral feeding formulaFrías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Simple method of isolation and purification of α-galactosides from legumesGulewicz, Piotr; Ciesiołka, Danuta; Frías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción ; Frejnagel, Sławomir; Trojanowska, Krystyna; Gulewicz, KrzysztofArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2005Raffinose family oligosaccharides and sucrose contents in 13 Spanish lupin cultivarsMartínez Villaluenga, Cristina ; Frías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2005Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy productsMartínez Villaluenga, Cristina ; Frías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción ; Gómez, Rosario Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2002Nutritional improvement of beans (Phaseolus vulgaris) by natural fermentationGranito, Marisela; Frías, Juana ; Doblado, Rosa; Guerra, Marisa; Champ, Martine; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Nutritional evaluation of pea (Pisum sativum L.) Protein diets after mild hydrothermal treatment and with and without added phytaseUrbano, Gloria; Aranda, Pilar ; Gómez-Villalva, Elena; Frejnagel, Sławomir; Porres, Jesús M.; Frías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción ; López-Jurado, MaríaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2002Nutritional evaluation of lentil flours obtained after short-time soaking processesVidal-Valverde, Concepción ; Sierra, Isabel; Frías, Juana ; Prodanov, Marin; Hedley, Clifford L.; Urbano, GloriaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Nutritional evaluation of ethanol-extracted lentil floursSanz, M. Ángeles; Blázquez, Inmaculada,; Sierra, Isabel; Medrano, M. Ángeles; Frías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción ; Hernández, AmeliaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2005Nutritional assessment of raw and germinated pea (Pisum sativum L.) protein and carbohydrate by in vitro and in vivo techniquesUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Frejnagel, Sławomir; Gómez-Villalva, Elena; Porres, Jesús M.; Frías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción ; Aranda, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2002New functional legume foods by germination: Effect on the nutritive value of beans, lentils and peasVidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana ; Sierra, Isabel; Blázquez, Inmaculada; Lambein, Fernand; Kuo, Yu-HaeyArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2003Kinetics of soluble carbohydrates by action of endo/exo α-galactosidase enzyme in lentils and peasFrías, Juana ; Doblado, Rosa; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2003Inositol phosphate degradation by the action of phytase enzyme in legume seedsFrías, Juana ; Doblado, Rosa; Antezana, Jaime R.; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Inositol phosphate content and trypsin inhibitor activity in ready-to-eat cruciferous sproutsFrías, Juana ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2000Influence of processing on available carbohydrate content and antinutritional factors of chickpeasFrías, Juana ; Vidal-Valverde, Concepción ; Sotomayor, C.; Díaz-Pollan, C.; Urbano, GloriaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2005Influence of fermentation on the nutritional value of two varieties of Vigna sinensisGranito, Marisela; Torres, Alexia; Frías, Juana ; Guerra, Marisa; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
openAccessa-galactosides_lupin_seeds_Martinez.pdf.jpg2004Improved method to obtain pure a-galactosides from lupin seedsMartínez Villaluenga, Cristina ; Frías, Juana ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Germinated Cajanus cajan seeds as ingredients in pasta products: Chemical, biological and sensory evaluationTorres, Alexia; Frías, Juana ; Granito, Marisela; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2005Fermented Phaseolus vulgaris: Acceptability and intestinal effectsGranito, Marisela; Michel, Catherine; Frías, Juana ; Champ, Martine; Guerra, MarisaArtículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 359
 Siguiente >