English   español  

(IG) Artículos : [1064]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 1064
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
embargoedAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Olive.pdf.jpg22-may-2018Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methodsCayuela, José Antonio ; Palarea-Albaladejo, JavierArtículo
openAccessValorization_Tomato_Processing_by_Products_OA_2018.pdf.jpg7-nov-2018Valorization of tomato processing by-products: Fatty acid extraction and production of bio-based materialsBenítez, J. J.; Castillo, Paula M.; Río Andrade, José Carlos del  ; León Camacho, Manuel ; Domínguez-Carmona, Eva María; Heredia, Antonio; Guzmán-Puyol, Susana; Athanassiou, Athanassia; Heredia-Guerrero, José A. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_BBA_V1864_P3697.pdf.jpgdic-2018Intracellular cholesterol accumulation and coenzyme Q10 deficiency in Familial HypercholesterolemiaSuarez-Rivero, Juan M.; Mata, Mario de la ; Delgado Pavón, Ana; Villanueva Paz, Marina; Povea-Cabello, Suleva; Cotán, David ; Álvarez-Córdoba, Mónica; Villalón-García, Irene; Ybot, Patricia; Salas, Joaquín J. ; Muñiz, Ovidio; Cordero, Mario de; Sánchez-Alcázar, José Antonio Artículo
openAccessMarDrugs_2018_16_397.pdf.jpg22-oct-2018Bioaccessibility of Marine CarotenoidsViera Alcaide, Isabel ; Pérez Gálvez, Antonio ; Roca, María Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_JAOCS_V95_P1399.pdf.jpgnov-2018Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against PolymerizationHolgado, Francisca  ; García-Martínez, M. del Carmen; Velasco, Joaquín ; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
embargoedAccessPostprint_2019_FoodChem_V271_P543.pdf.jpg15-ene-2019Effect of Spanish-style processing steps and inoculation with Lactobacillus pentosus starter culture on the volatile composition of cv. Manzanilla green olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Cortés Delgado, Amparo ; López-López, Antonio ; Montaño, Alfredo Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodMicrobiol_V76_P382.pdf.jpgdic-2018Expression of genes involved in metabolism of phenolic compounds by Lactobacillus pentosus and its relevance for table-olive fermentationsCarrasco, José Antonio; Lucena-Padrós, Helena ; Brenes Balbuena, Manuel ; Ruiz-Barba, José Luis Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_Talanta_V187_P133.pdf.jpg1-sep-2018Comparison of two analytical methods validated for the determination of volatile compounds in virgin olive oil: GC-FID vs GC-MSAparicio-Ruiz, R. ; García-González, Diego L. ; Morales, M. T.; Lobo Prieto, Ana; Romero, InmaculadaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleatePalma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca  ; Velasco, Joaquín ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgsep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar; Pérez Gálvez, Antonio ; Roca, María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Quantitative determination of major oxidation products in edible oils by direct NP-HPLC-DAD analysisVelasco, Joaquín ; Morales, Arturo ; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Comprehensive database of carotenoid contents in Ibero-American foods. A valuable tool in the context of functional foods and the establishment of recommended intakes of bioactivesDias, Maria da Graça; Olmedilla Alonso, Begoña ; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Mercadante, Adriana Z.; Osorio, Coralia; Vargas-Murga, Liliana; Meléndez-Martínez, Antonio J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018A global perspective on carotenoids: Metabolism, biotechnology, and benefits for nutrition and healthRodríguez-Concepción, Manuel ; Avalos, Javier; Bonet, M. Luisa; Boronat, Albert ; Gomez-Gomez, Lourdes; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Limón, M. Carmen; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Palou, Andreu; Ribot, Joan; Rodrigo, María Jesús ; Zacarías, Lorenzo ; Zhu, ChangfuArtículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodChem_V266_P368.pdf.jpg15-nov-2018Cooking effects on chlorophyll profile of the main edible seaweedsChen, Kewei; Roca, María Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Synergistic.pdf.jpg4-ago-2018Synergistic effect of 3,4-dihydroxyphenylglycol with hydroxytyrosol and α-tocopherol on the Rancimat oxidative stability of vegetable oilsLama Muñoz, Antonio ; Rubio Senent, Fátima ; Bermúdez-Oria, Alejandra; Fernández-Prior, África; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_Mol_Neurobiol_Pantothenate.pdf.jpg1-sep-2018Pantothenate Rescues Iron Accumulation in Pantothenate Kinase-Associated Neurodegeneration Depending on the Type of MutationÁlvarez-Córdoba, Mónica; Fernández-Khoury, Aida; Villanueva Paz, Marina; Gómez-Navarro, Carmen; Villalón-García, Irene; Suarez-Rivero, Juan M.; Povea-Cabello, Suleva; Mata, Mario de la ; Cotán, David ; Talaverón-Rey, Marta; Salas, Joaquín J. ; Pérez-Villegas, Eva Mª; Díaz-Quintana, Antonio; Armengol, José A.; Sánchez-Alcázar, José Antonio Artículo
openAccessGrasasYAceites_2018_V69_e261.pdf.jpg2018A Mediterranean-style breakfast increases postprandial serum α-tocopherol levels in lean and obese individualsGarcía Rodríguez, Silvia; Sinausia-Nieva, Laura; Barragán Acebedo, Carmen P.; Montero, Romero, Emilio; Perona, Javier S. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodFunct_V9_P2517.pdf.jpg1-mar-2018Unsaponifiable fraction isolated from grape (Vitis vinifera L.) seed oil attenuates oxidative and inflammatory responses in human primary monocytesMillán-Linares, María del Carmen ; Bermúdez, Beatriz ; Martín, María E.; Muñoz, Ernesto; Abia, Rocío ; Millán, Francisco ; Muriana, Francisco J. G. ; Montserrat-de la Paz, Sergio Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodMic_V77_P10.pdf.jpgfeb-2019Assessment of the non-lactic acid bacteria microbiota in fresh cucumbers and commercially fermented cucumber pickles brined with 6% NaClPérez-Díaz, Ilenys M.; Hayes, Janet S.; Medina Pradas, Eduardo ; Webber, Ashlee M.; Butz, Natasha; Dickey, Allison N.; Lu, Zhongjing; Azcarate-Peril, Maria A.Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_PBT_V137_P77.pdf.jpgmar-2018Effect of ozone treatment on postharvest disease and quality of different citrus varieties at laboratory and at industrial facilityGarcía-Martín, Juan Francisco; Olmo, Manuel; García Martos, José M. Artículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 1064
 Siguiente >