English   español  

(IG) Artículos : [942]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 942
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessJFunfi_2017_V3_P39.pdf.jpg7-jul-2017Carotenoid Biosynthesis in FusariumÁvalos, Javier; Pardo Medina, Javier; Parra Rivero, Obdulia; Ruger Herreros, Macarena; Rodríguez Ortiz, Roberto; Hornero-Méndez, Dámaso ; Limón, María CarmenArtículo
openAccessPostprint_2017_BioResNur_V19_P419.pdf.jpg21-abr-2017Association of Exclusive Breastfeeding Duration With Systemic Inflammation Markers in Adolescents: A Cross-Sectional StudyGonzález Jiménez, Emilio; Schmidt-RioValle, Jacqueline; Sinausia-Nieva, Laura; Perona, Javier S. Artículo
embargoedAccessPostprint_2016_JNutBioch_V37_P94.pdf.jpg2016Effects of hydroxytyrosol on cardiovascular biomarkers in experimental diabetes mellitusLópez-Villodres, J.A.; Abdel-Karim, M.; De La Cruz, J.P.; Rodríguez-Pérez, M.D.; Reyes, J.J.; Guzmán-Moscoso, R.; Rodríguez Gutiérrez, Guillermo; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan ; González-Correa, J.A.Artículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodSciTech_V51_P1674.pdf.jpg2016Evaluation of chemical components of debittered olives undergone preservation and polyphenol oxidationRamírez, Eva ; García García, Pedro ; Brenes Balbuena, Manuel ; Romero Barranco, Concepción Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V77_P308.pdf.jpg2017Optimization of the natural debittering of table olivesRamírez, Eva ; Medina Pradas, Eduardo ; García García, Pedro ; Brenes Balbuena, Manuel ; Romero Barranco, Concepción Artículo
embargoedAccessPostprint_2016_FoodChem_V206_P204.pdf.jpg2016Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymesRamírez, Eva ; Brenes Balbuena, Manuel ; García García, Pedro ; Medina Pradas, Eduardo ; Romero Barranco, Concepción Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_FoodChem_V230_P108.pdf.jpgsep-2017Characterization and authentication of Spanish PDO wine vinegars using multidimensional fluorescence and chemometricsRíos Reina, Rocío; Elcoroaristizabal, Saioa; Ocaña-González, Juan A.; García-González, Diego L. ; Amigo, José M.; Callejón, Raquel M.Artículo
embargoedAccessPostprint_2016_IntJFoodMicrob_V236_P47.pdf.jpg2016Assessment of the bacterial community in directly brined Aloreña de Málaga table olive fermentations by metagenetic analysisMedina Pradas, Eduardo ; Ruiz Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; Montes Borrego, M.; Landa, B. B.; Arroyo López, Francisco Noé Artículo
openAccessPostprint_2016_LWTFoodSciTechnol_V79_P252.pdf.jpg2016Lactobacillus pentosus is the dominant species in spoilt packaged Aloreña de MálagaRomero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; Garrido Fernández, A. ; García García, Pedro ; Arroyo López, Francisco Noé Artículo
embargoedAccessPostprint_2016_FoodChem_V211_P415.pdf.jpg2016Fermentation in nutrient salt mixtures affects green Spanish-style Manzanilla table olive characteristicsLópez-López, Antonio ; Bautista-Gallego, J. ; Moreno-Baquero, J. María ; Garrido Fernández, A. Artículo
openAccess2016Transcriptomic and proteomic analysis of Oenococcus oeni adaptation to wine stress conditionsMargalef-Català, Mar; Araque, Isabel; Bordons, Albert; Reguant, Cristina; Bautista-Gallego, J. Artículo
openAccessPostprint_2017_Talanta_V169_P77.pdf.jpgjul-2017Volatile profiles of green Spanish-style table olives: Application of compositional data analysis for the segregation of their cultivars and production areasGarrido Fernández, A. ; Montaño, Alfredo ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Cortés Delgado, Amparo ; López-López, Antonio Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_JFoodSci_V82_P638.pdf.jpgmar-2017Saponin Profile of Wild Asparagus SpeciesJaramillo Carmona, S. ; Rodríguez Arcos, Rocío; Jiménez Araujo, Ana ; López, Sergio ; Gil, Juan; Moreno, Roberto ; Guillén Bejarano, Rafael Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_FoodChem_V228_P625.pdf.jpg11-feb-2017Comprehensive chlorophyll composition in the main edible seaweedsChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio ; Roca, María Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_ExpGeront_V90_P71.pdf.jpg3-feb-2017Serum from postmenopausal women treated with a by-product of olive-oil extraction process stimulates osteoblastogenesis and inhibits adipogenesis in human mesenchymal stem-cells (MSC)Casaso Díaz, Antonio; Túnez Fiñana, Isaac; Mata Granados, José María; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Dorado, Gabriel; Romero Sánchez, María Concepción; Navarro Valverde, Cristina; Quesada Gómez, José ManuelArtículo
embargoedAccessPostprint_2017_JFoodEng_V202_P79.pdf.jpgjun-2017Sorting olive oil based on alpha-tocopherol and total tocopherol content using near-infra-red spectroscopy (NIRS) analysisCayuela, José Antonio ; García, Juan F.Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_FoodChem_V229_P388.pdf.jpg2017Protective effect of phenolic compounds on carbonyl-amine reactions produced by lipid-derived reactive carbonylsHidalgo, Francisco J. ; Delgado, Rosa M. ; Zamora, Rosario Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpg2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu ; Jiménez Araujo, Ana ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_JEnvManag_V193_P98.pdf.jpg2017Metal fractionation in sludge from sewage UASB treatmentBraga, A.F.M.; Zaiat, M.; Silva, G.H.R.; Fermoso, Fernando G. Artículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodSciNut_V67_P779.pdf.jpg2016Effect of thermal processing on the profile of bioactive compounds and antioxidant capacity of fermented orange juiceEscudero López, Blanca; Cerrillo, Isabel; Gil-Izquierdo, Ángel; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Herrero Martín, Griselda ; Berná, Genoveva; Medina, Sonia; Ferreres, Federico; Martín, Franz ; Fernández Pachón, María SoledadArtículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 942
 Siguiente >