English   español  

(IG) Artículos : [1054]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 1054
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Quantitative determination of major oxidation products in edible oils by direct NP-HPLC-DAD analysisVelasco, Joaquín ; Morales, Arturo ; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Comprehensive database of carotenoid contents in Ibero-American foods. A valuable tool in the context of functional foods and the establishment of recommended intakes of bioactivesDias, Maria da Graça; Olmedilla Alonso, Begoña ; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Mercadante, Adriana Z.; Osorio, Coralia; Vargas-Murga, Liliana; Meléndez-Martínez, Antonio J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018A global perspective on carotenoids: Metabolism, biotechnology, and benefits for nutrition and healthRodríguez-Concepción, Manuel ; Avalos, Javier; Bonet, M. Luisa; Boronat, Albert ; Gomez-Gomez, Lourdes; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Limón, M. Carmen; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Palou, Andreu; Ribot, Joan; Rodrigo, María Jesús ; Zacarías, Lorenzo ; Zhu, ChangfuArtículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodChem_V266_P368.pdf.jpg15-nov-2018Cooking effects on chlorophyll profile of the main edible seaweedsChen, Kewei; Roca, María Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Synergistic.pdf.jpg4-ago-2018Synergistic effect of 3,4-dihydroxyphenylglycol with hydroxytyrosol and α-tocopherol on the Rancimat oxidative stability of vegetable oilsLama Muñoz, Antonio ; Rubio Senent, Fátima ; Bermúdez-Oria, Alejandra; Fernández-Prior, África; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_Mol_Neurobiol_Pantothenate.pdf.jpg1-sep-2018Pantothenate Rescues Iron Accumulation in Pantothenate Kinase-Associated Neurodegeneration Depending on the Type of MutationÁlvarez-Córdoba, Mónica; Fernández-Khoury, Aida; Villanueva Paz, Marina; Gómez-Navarro, Carmen; Villalón-García, Irene; Suarez-Rivero, Juan M.; Povea-Cabello, Suleva; Mata, Mario de la ; Cotán, David ; Talaverón-Rey, Marta; Salas, Joaquín J. ; Pérez-Villegas, Eva Mª; Díaz-Quintana, Antonio; Armengol, José A.; Sánchez-Alcázar, José Antonio Artículo
openAccessGrasasYAceites_2018_V69_e261.pdf.jpg2018A Mediterranean-style breakfast increases postprandial serum α-tocopherol levels in lean and obese individualsGarcía Rodríguez, Silvia; Sinausia-Nieva, Laura; Barragán Acebedo, Carmen P.; Montero, Romero, Emilio; Perona, Javier S. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodFunct_V9_P2517.pdf.jpg1-mar-2018Unsaponifiable fraction isolated from grape (Vitis vinifera L.) seed oil attenuates oxidative and inflammatory responses in human primary monocytesMillán-Linares, María del Carmen ; Bermúdez, Beatriz ; Martín, María E.; Muñoz, Ernesto; Abia, Rocío ; Millán, Francisco ; Muriana, Francisco J. G. ; Montserrat-de la Paz, Sergio Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodMic_V77_P10.pdf.jpgfeb-2019Assessment of the non-lactic acid bacteria microbiota in fresh cucumbers and commercially fermented cucumber pickles brined with 6% NaClPérez-Díaz, Ilenys M.; Hayes, Janet S.; Medina Pradas, Eduardo ; Webber, Ashlee M.; Butz, Natasha; Dickey, Allison N.; Lu, Zhongjing; Azcarate-Peril, Maria A.Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_PBT_V137_P77.pdf.jpgmar-2018Effect of ozone treatment on postharvest disease and quality of different citrus varieties at laboratory and at industrial facilityGarcía-Martín, Juan Francisco; Olmo, Manuel; García Martos, José M. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_JAOCS 2018_V95_P1139.pdf.jpgsep-2018Characterization of Sunflower Stearin‐Based Confectionary Fats in Bulk and in Compound CoatingsBootello García, Miguel Ángel ; Chong, Peng Siong; Máñez, Ángel; Garcés Mancheño, Rafael ; Martínez-Force, Enrique ; Salas, Joaquín J. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_EJLST_Aparicio.pdf.jpg13-jul-2018Andalusian Protected Designations of Origin of Virgin Olive Oil: The Role of Chemical Composition in Their AuthenticationAparicio-Ruiz, R. ; García-González, Diego L. ; Lobo Prieto, Ana; Aparicio López, Ramón Artículo
openAccessGonzalez_Menendez_Viruses_2018.pdf.jpg27-mar-2018Optimizing Propagation of Staphylococcus aureus Infecting Bacteriophage vB_SauM-phiIPLA-RODI on Staphylococcus xylosus Using Response Surface MethodologyGonzález-Menéndez, Eva; Arroyo López, Francisco Noé ; Martínez Fernández, Beatriz  ; García Suárez, María Pilar ; Garrido Fernández, A. ; Rodríguez González, Ana Artículo
embargoedAccessPostprint_2017_FoodChem_V237_P1216.pdf.jpg15-dic-2017Cold storage of ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ mill olives from super-high density orchardsMorales Sillero, Ana; Pérez Rubio, Ana Gracia ; Casanova, Laura; García Martos, José M. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodChem_V269_P70.pdf.jpg15-dic-2018New insights in the composition of wax and sterol esters in common and mutant sunflower oils revealed by ESI-MS/MSBroughton, Richard; Ruiz-López, Noemí ; Hassall, Kirsty L.; Martínez-Force, Enrique ; Garcés Mancheño, Rafael ; Salas, Joaquín J. ; Beaudoin, FrédéricArtículo
embargoedAccessPostprint_2017_PSEP_V105_P288.pdf.jpgene-2017Performance evaluation and substrate removal kinetics in the semi-continuous anaerobic digestion of thermally pretreated two-phase olive pomace or “Alperujo”De la Lama, David; Borja Padilla, Rafael ; Rincón, Bárbara Artículo
openAccessPostprint_2017_NIRnews_V28_P12.pdf.jpg30-abr-2017Article Menu Download PDF[PDF] Full Article Content List Abstract Introduction Wine sensory attributes Declaration of conflicting interests Funding References Figures & Tables Article Metrics Toggle citation dialog Cite Toggle share dialog Share Toggle permissions dialog Request Permissions Related Articles Assessing olive oil peroxide value by NIRS, and on reference methodsCayuela, José Antonio Artículo
openAccessPostprint_2017_EurFoodResTechnol_V243_P941.pdf.jpgjun-2017Assessing wine sensory attributes using Vis/NIRCayuela, José Antonio ; Puertas, Belén; Cantos-Villar, EmmaArtículo
openAccessPostprint_2017_JFoodSci_V82_P2078.pdf.jpg10-ago-2017Optimization of Ripe Olive Processing with a Single Lye TreatmentBrenes Balbuena, Manuel ; Romero Barranco, Concepción ; García García, Pedro Artículo
openAccessStandardsGenSci_2017_12_70_Genome.pdf.jpg2-dic-2017Genome overview of eight Candida boidinii strains isolated from human activities and wild environmentsCamiolo, Salvatore; Porru, Cinzia; Benítez-Cabello, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; Calero Delgado, Beatriz; Porceddu, Andrea; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé Artículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 1054
 Siguiente >