English   español  

(IG) Artículos : [1087]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 1087
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
embargoedAccessPostP_2018_JAFC_V66_P13503.pdf.jpgdic-2018Structure–Activity Relationship (SAR) of Phenolics for the Inhibition of 2-Phenylethylamine Formation in Model Systems Involving Phenylalanine and the 13-Hydroperoxide of Linoleic AcidZamora, Rosario ; Navarro, José Luis ; Hidalgo, Francisco J. Artículo
openAccessPostP_2018_JAFC_V66_P1320.pdf.jpgfeb-2018Carbonyl–Phenol Adducts: An Alternative Sink for Reactive and Potentially Toxic Lipid Oxidation ProductsZamora, Rosario ; Hidalgo, Francisco J. Artículo
openAccessPostP_2018_JAFC_V66_P255.pdf.jpgene-2018Structure–Activity Relationship (SAR) of Phenolics for 2-Amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP) Formation in Phenylalanine/Creatinine Reaction Mixtures Including (or Not) Oxygen and Lipid HydroperoxidesHidalgo, Francisco J. ; Navarro, José Luis ; Zamora, Rosario Artículo
openAccessPostP_2018_FoodChem_V240_P822.pdf.jpg1-feb-2018Phenolic trapping of lipid oxidation products 4-oxo-2-alkenalsHidalgo, Francisco J. ; Aguilar, Isabel; Zamora, Rosario Artículo
embargoedAccessPostP_2018_FoodChem_V263_P89.pdf.jpg15-oct-20182,4-Alkadienal trapping by phenolicsHidalgo, Francisco J. ; Zamora, Rosario Artículo
embargoedAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgsep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Sanz, Carlos ; Pérez Rubio, Ana Gracia Artículo
openAccessFrontiers_Plant_Sci__2018_9_241.pdf.jpg27-feb-2018Fruit Phenolic Profiling: A New Selection Criterion in Olive Breeding ProgramsPérez Rubio, Ana Gracia ; León, Lorenzo; Sanz, Carlos ; Rosa, Raúl de laArtículo
closedAccessPostprint_2019_FoodResInt_V116_P114.pdf.jpgfeb-2019Sensory characterisation of black ripe table olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Montaño, Alfredo ; Cortés Delgado, Amparo ; Garrido Fernández, A. Artículo
openAccessDataBrief_2018_V20_P1471.pdf.jpgoct-2018Data on sensory profile of green Spanish-style table olives studied by Quantitative Descriptive AnalysisLópez-López, Antonio ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Montaño, Alfredo ; Cortés Delgado, Amparo ; Garrido Fernández, A. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodResInt_V108_P347.pdf.jpgjun-2018Sensory profile of green Spanish-style table olives according to cultivar and originLópez-López, Antonio ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Montaño, Alfredo ; Cortés Delgado, Amparo ; Garrido Fernández, A. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_JAgrcFoodChem_V66_P4481.pdf.jpg13-abr-2018Assessment of the Minor-Component Transformations in Fat during the Green Spanish-Style Table Olive ProcessingLópez-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Garrido Fernández, A. Artículo
openAccessFrontiersNutrition_V5_53_2018.pdf.jpg26-jun-2018Sensory Assessment by Consumers of Traditional and Potentially Probiotic Green Spanish-Style Table OlivesLópez-López, Antonio ; Moreno-Baquero, J. María ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; García García, Pedro ; Garrido Fernández, A. Artículo
openAccessDataBrief_2018_V16_P231.pdf.jpgfeb-2018Data on fatty acid profiles of green Spanish-style Gordal table olives studied by compositional analysisGarrido Fernández, A. ; Cortés Delgado, Amparo ; López-López, Antonio Artículo
embargoedAccessPostprit_2019_JEnvManag_V232_P397.pdf.jpg15-feb-2019Effects of barium on the pathways of anaerobic digestionWyman, V.; Serrano, Antonio; Borja Padilla, Rafael ; Jiménez, A.; Carvajal, A.; Lenz, M.; Bartacek, J.; Fermoso, Fernando G. Artículo
embargoedAccessPostprint_2019_SciTotalEnv_V657_P1501.pdf.jpg20-mar-2019The accumulation of volatile fatty acids and phenols through a pH-controlled fermentation of olive mill solid wasteCabrera, Francisco ; Serrano, Antonio; Torres, Álvaro; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo ; Jeison, David; Fermoso, Fernando G. Artículo
embargoedAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgmar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Cortés Delgado, Amparo ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-ene-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel ; Pérez Gálvez, Antonio ; Roca, María Artículo
embargoedAccessPostprint_2019_FoodBiopProc_V114_P175.pdf.jpgmar-2019Hydrothermal treatments enhance the solubility and antioxidant characteristics of dietary fiber from asparagus by-productsJaramillo Carmona, S. ; Rodríguez Arcos, Rocío; Guillén Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana Artículo
openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Medina Pradas, Eduardo ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessnutrients-10-01654.pdf.jpg3-nov-2018Carotenoid content in human colostrum is associated to preterm/full-term birth conditionOdorissi Xavier, Ana Augusta; Díaz-Salido, Elena; Arenilla-Vélez, Isabel; Aguayo-Maldonado, Josefa; Garrido-Fernández, Juan; Fontecha, F. Javier ; Sánchez-García, Alicia ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 1087
 Siguiente >