Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 220
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2022 | El café | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID | libro |
closedAccess |  | 8-Apr-2022 | Study on the effect of β-cyclodextrin on phospholipids and cholesterol of the milk fat globule membrane | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Probiotics, prebiotics, synbiotics, and postbiotics, what's next? | Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pérez Martínez, Gaspar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Milk and dairy products | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gil, Ángel | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Metabolism of non-digestible dietary carbohydrates | Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess |  | 2022 | Effect of beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol in ewe’s milk Manchego cheese | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fox, Patrick F.; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2023 | Milk lipids and their nutritional importance | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Probióticos y prebióticos en población sana | De la Fuente del Rey, M.; Requena, Teresa CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Beneficios de las leches fermentadas en la salud | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Mecanismos de acción de los probióticos | Requena, Teresa CSIC ORCID ; Suárez Fernández, Juan Evaristo CSIC | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Probióticos: conceptos generales y aspectos tecnológicos | Rodríguez Gómez, J. M.; Requena, Teresa CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Isolated milk fat ingredients – Milk fat globule membrane, phospholipids and sphingomyelin | Marciniak, Alice; Ortega-Anaya, Joana; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Jiménez-Flores, Rafael | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | Dietary influence on the human microbiome | Requena, Teresa CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2022 | A new approach of functional pectin and pectic oligosaccharides: role as antioxidant and antiinflammatory compounds | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess |  | 2021 | White Paper 6: Sustainable primary production | Olmos, Enrique CSIC ORCID; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Castañeda del Álamo, Carmen CSIC ORCID ; Bartomeus, Ignasi; Sanz Cañada, Javier CSIC ORCID ; Gómez Aparicio, Lorena CSIC ORCID ; Molina Alcaide, E.; Navarro, Gabriel CSIC ORCID ; Pallás Benet, Vicente CSIC ORCID; Carbonell, Alberto CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sánchez-Pérez, Raquel CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID | libro |
closedAccess |  | 2021 | Understanding the molecular basis of aroma persistence using real-time mass spectrometry | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Canon, Francis | capítulo de libro |
openAccess |  | 2021 | New Advances in the Research of Antioxidant Food Peptides | Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID | libro |
closedAccess |  | 2021 | Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress | Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID | libro |
openAccess |  | 2021 | Silymarin extraction for Silybum marinuim seeds using pressurized liquid extraction as a green and efficient technology | Abderrezag, Norelhouda CSIC ORCID; Suárez Montenegro, Zully J. CSIC ORCID; Louaer, Ouahida; Meniai, Abdeslam-Hassen; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2021 | A green approach to valorize soy agro by-products | Sanchez Bragagnolo, Felipe; Socas-Rodríguez, Bárbara CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Soleo Funari, Cristiano; Ibáñez, Elena CSIC ORCID | comunicación de congreso |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 220