English   español  

(CIAL) Libros y partes de libros : [220]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 220
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022El caféCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-Apr-2022Study on the effect of β-cyclodextrin on phospholipids and cholesterol of the milk fat globule membraneAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Probiotics, prebiotics, synbiotics, and postbiotics, what's next?Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pérez Martínez, Gaspar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Milk and dairy productsFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gil, Ángelcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Metabolism of non-digestible dietary carbohydratesDelgado, Paloma CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesseffecheesse.pdf.jpg2022Effect of beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol in ewe’s milk Manchego cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fox, Patrick F.; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Milk lipids and their nutritional importanceCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Probióticos y prebióticos en población sanaDe la Fuente del Rey, M.; Requena, Teresa CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Beneficios de las leches fermentadas en la saludFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Mecanismos de acción de los probióticosRequena, Teresa CSIC ORCID ; Suárez Fernández, Juan Evaristo CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Probióticos: conceptos generales y aspectos tecnológicosRodríguez Gómez, J. M.; Requena, Teresa CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Isolated milk fat ingredients – Milk fat globule membrane, phospholipids and sphingomyelinMarciniak, Alice; Ortega-Anaya, Joana; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Jiménez-Flores, Rafaelcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Dietary influence on the human microbiomeRequena, Teresa CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022A new approach of functional pectin and pectic oligosaccharides: role as antioxidant and antiinflammatory compoundsMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessSustainable_primary_production.pdf.jpg2021White Paper 6: Sustainable primary productionOlmos, Enrique CSIC ORCID; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Castañeda del Álamo, Carmen CSIC ORCID ; Bartomeus, Ignasi; Sanz Cañada, Javier CSIC ORCID ; Gómez Aparicio, Lorena CSIC ORCID ; Molina Alcaide, E.; Navarro, Gabriel CSIC ORCID ; Pallás Benet, Vicente CSIC ORCID; Carbonell, Alberto CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sánchez-Pérez, Raquel CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Understanding the molecular basis of aroma persistence using real-time mass spectrometryMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Canon, Franciscapítulo de libro
openAccessNew_Advances_in_the_Research_of_Antioxidant_Food_Peptides.pdf.jpg2021New Advances in the Research of Antioxidant Food PeptidesAmigo, Lourdes CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative StressHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID libro
openAccesssylmarin.pdf.jpg2021Silymarin extraction for Silybum marinuim seeds using pressurized liquid extraction as a green and efficient technologyAbderrezag, Norelhouda CSIC ORCID; Suárez Montenegro, Zully J. CSIC ORCID; Louaer, Ouahida; Meniai, Abdeslam-Hassen; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessgreenproduct.pdf.jpg2021A green approach to valorize soy agro by-productsSanchez Bragagnolo, Felipe; Socas-Rodríguez, Bárbara CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Soleo Funari, Cristiano; Ibáñez, Elena CSIC ORCID comunicación de congreso
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 220
 next >