English   español  

(CIAL) Libros y partes de libros : [188]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 188
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessanaturamatric.pdf.jpg2021A natural hydrophobic deep eutectic solvent-based analytical method for the extraction of plastic migrants from edible matricesRodríguez-Ramos, Ruth; Santana-Mayor, Álvaro; Socas-Rodríguez, Bárbara; Rodríguez-Delgado, Miguel A.comunicación de congreso
openAccessagreenMS.pdf.jpg2021Innovative material for the extraction of alkylphenols from animal-based milk samplesSantana-Mayor, Álvaro; Rodríguez-Ramos, Ruth; Socas-Rodríguez, Bárbara; Rodríguez-Delgado, Miguel A.comunicación de congreso
openAccessagreenMS.pdf.jpg2021A green method based on natural hydrophobic deep eutectic solvents for plastic migrants determination in beverages using UHPLC-MS/MSRodríguez-Ramos, Ruth; Santana-Mayor, Álvaro; Herrera-Herrera, Antonio V.; Socas-Rodríguez, Bárbara; Rodríguez-Delgado, Miguel A.comunicación de congreso
openAccessnaturalproducts.pdf.jpg2021Natural deep eutectic solvents for the green extraction of soy by-productsSanchez Bragagnolo, Felipe; Socas-Rodríguez, Bárbara; Soleo Funari, Cristiano; Ibáñez, Elena CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessnonwaters.pdf.jpg2021Non-ionic hydrophobic deep eutectic solvents as promising extraction agents for the evaluation of endocrine disruptors in environmental watersSantana-Mayor, Álvaro; Socas-Rodríguez, Bárbara; Rodríguez-Ramos, Ruth; Herrera-Herrera, Antonio V.; Rodríguez-Delgado, Miguel A.comunicación de congreso
openAccesssafetysolvent.pdf.jpg2021Safety assessment of valorised food by-products using novel analytical procedures based on natural deep eutectic solventsSocas-Rodríguez, Bárbara; Alonso-García, D. M.; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-Jun-2021Perfil de ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con microalgas (schizochytrium sp.)Manso, Teresa; Gallardo, B.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Triacylglycerols in dairy foodsCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Potential of red winemaking byproducts as health-promoting food ingredientsFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess1-Jun-2021Enriquecimiento en ácidos grasos n-3 del queso de ovejas alimentadas con microalgas (schizochytrium sp.)Manso, Teresa; Gallardo, B.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Foodomics of bioactive compounds from tropical fruits by-productsÁlvarez-Rivera, Gerardo; Ballesteros-Vivas, Diego; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Parada-Alfonso, Fabián; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Foodomics – Fundamentals, State of the Art and Future TrendsÁlvarez-Rivera, Gerardo; Valdés, Alberto CSIC ORCID; León, Carlos CSIC ORCID; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesseffectpate.pdf.jpg2021Effect of β cyclodextrin on cholesterol reduction in egg and duck liver pâtéAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Comprehensive FoodomicsCifuentes, Alejandro CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Comprehensive FoodomicsCifuentes, Alejandro CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Comprehensive FoodomicsCifuentes, Alejandro CSIC ORCID libro
openAccesscranberryreview.pdf.jpg2021Cranberry polyphenols and prevention against urinary tract infections: A brief reviewGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesschallenF.pdf.jpg2021For a healthy diet in a global and sustainable worldCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess5bodybrain.pdf.jpg2021Body-brain-microbiome interactionFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Medina, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Arévalo, María Ángeles ; Trejo, José Luís; Grande, Iria; Vieta, Eduard; Pollán, Marina; Moya, Andrés; Baquero, Fernando; Femenía, Teresa ; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; López-Atalaya, José P.; Agustí, Anacapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009TriacylglyceridesFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID capítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 188
 next >