English   español  

(CIAL) Comunicaciones congresos : [520]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 520
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccesseffecttuber.pdf.jpg2019Effect of steaming on phenolic compounds bioaccesibility, antioxidant and antidiabetic activities of Andean black mashua tubersCastro Meco, Beatriz; Paucar-Menacho, Luz María; Peñas, Elena  ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Simulación colónica del efecto microbiológico causado por el empleo de oligosacáridos de lactulosa en la transición entre dietas con diferente contenido energéticoBarroso, Elvira ; Montilla, Antonia  ; Álvarez-Rodríguez, I.; Sánchez García, Isidro  ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Póster
openAccesspreparapecto.pdf.jpg2017Optimización del proceso de extracción de pectina de capítulos de girasol mediante ácido nítricoMuñoz-Almagro, Nerea ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Comunicación de congreso
openAccessobtenpecto.pdf.jpg2017Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligosacáridos (POS) de pectinas de alcachofaSabater, Carlos ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligoscáridos (POS) de pectinas de alcachofaSabater, Carlos ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Síntesis de oligosacáridos con actividad prebiótica a partir de enzimas ß-galactosidasas libres e inmovilizadas en MCM-41Barrios Narváez, Yuri; Ramirez, Alfonso; Rada-Mendoza, Maite; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chromatographic characterization of pectins extracted from artichoke by-products using ultrasoundsSabater, Carlos ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  Póster
openAccess2011Effect of ultrasound blanching on quality attributes of convective dehydrated carrotsGamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chromatographic determination of soluble fraction of carbohydrates in legumes from AlgeriaMoussou, Nadia; Corzo, Nieves  ; Zaidi, Farid; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Purification by ion-exchange chromatography of prebiotic oligosaccharides derived from lactose-isomerized whey permeate.Sabater, Carlos ; Prodanov, M.  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015GC-FID determination of monosaccharides from apple and citrus pectin hydrolyzates produced by three commercial enzyme preparationsFerreira, Alvaro ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Optimization of pectin extraction from sunflower heads using sodium citrate and nitric acid as extractansMuñoz-Almagro, Nerea ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Optimization of pectin extraction from artichoke by-products using Celluclast® 1.5LSabater, Carlos ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017In vitro digestion of prebiotic carbohydrates added to milk using a rat intestinal enzyme preparationFerreira, Alvaro ; Mackie, Alan; Mulet-Cabero, Ana-Isabel; Montilla, Antonia  ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017GC-MS analysis of oligosaccharides derived from hydrolysis of lactitol: A chemometric studySabater, Carlos ; Delgado, Paloma ; Barrios Narváez, Yuri; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elaboration of functional yogurts supplemented with pectin and pectic oligosaccharidesSabater, Carlos ; Delgado, Paloma ; Abad García, Celia; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  Póster
openAccessinflumicrocondit.pdf.jpg2017Influence of viscosity on human intestinal microbiota growth under simulated physiological conditionsLaguna, Laura; Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina  ; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Póster
openAccessthessalonikposter.pdf.jpg2017Effects of a long-term dietary supplementation with anthocyanins and xanthophylls on serum metabolomic profile and macular pigment optical density in postmenopausal womenOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Silván, José Manuel  ; Martínez-Bartolomé, Miguel A. ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Pascual-Teresa, Sonia de Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Producción de una bebida fermentada saludable a partir de arroz integral germinadoCáceres, Patricio J. ; García Mora, Patricia ; Peñas, Elena  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Amigo, Lourdes  ; Frías, Juana  Comunicación de congreso
openAccessCongresoQuinua17-1.pdf.jpg2017Liberación de péptidos con potencial hipoglucémico durante la digestión gastrointestinal de proteínas de quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) simulando condiciones fisiológicasVilcacundo, Rubén; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Hernández-Ledesma, Blanca  Presentación
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 520
 next >