English   español  

(CIAL) Artículos : [817]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 817
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Cannabinoid pharmacology and therapy in gut disordersUranga-Ocio, José Antonio; Vera, Gema; Abalo, RaquelArtículo
openAccessbroilechicke.pdf.jpg2019Impact of a sustained consumption of grape extract on digestion, gut microbial metabolism and intestinal barrier in broiler chickensChamorro, Susana ; Romero, Carlos ; Brenes, Agustín ; Sánchez-Patán, Fernando ; Bartolomé, Begoña ; Viveros, Agustín; Arija, I.Artículo
openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia  ; Soria, Ana C. ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessoligosabioactivi.pdf.jpg2014Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividadMontilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Simultaneous analysis of lysine, Nɛ-carboxymethyllysine and lysinoalanine from proteinsBosch, Lourdes; Sanz, M. Luz ; Montilla, Antonia  ; Alegría, Amparo; Farré, Rosaura; Castillo, M. Dolores del  Artículo
openAccesshighbanmilk.pdf.jpg2018High-temperature short-time pasteurization system for donor milk in a human milk bank settingEscuder, Diana; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  ; Siegfried, Pablo; Pallás, Carmen; Fernández, LeónidesArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Synthesis of prebiotic galactooligosaccharides from lactose and lactulose by dairy propionibacteriaSabater, Carlos ; Fara, Agustina; Palacios, Jorge; Corzo, Nieves  ; Requena, Teresa  ; Montilla, Antonia  ; Zárate, GabrielaArtículo
embargoedAccesssunflowerhead.pdf.jpg2018Structural and technological characterization of pectin extracted with sodium citrate and nitric acid from sunflower headsMuñoz-Almagro, Nerea ; Rico-Rodríguez, Fabián; Wilde, Peter J.; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccesspreparatiostrawberries.pdf.jpg2018Preparation of citrus pectin gels by power ultrasound and its application as an edible coating in strawberriesMuñoz Labrador, Ana ; Moreno Botella, Rodrigo María; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Artículo
embargoedAccesscharactefragmentat.pdf.jpg2019GC–MS characterisation of novel artichoke (Cynara scolymus) pectic-oligosaccharides mixtures by the application of machine learning algorithms and competitive fragmentation modellingSabater, Carlos ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  Artículo
embargoedAccessEffectdectin2.pdf.jpg2019Effect of purification of galactooligosaccharides derived from lactulose with Saccharomyces cerevisiae on their capacity to bind immune cell receptor Dectin-2Young, Ian D.; Montilla, Antonia  ; Olano, Agustín  ; Wittmann, Alexandra; Kawasaki, Norihito; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessnutrients-10-01654.pdf.jpg3-nov-2018Carotenoid content in human colostrum is associated to preterm/full-term birth conditionOdorissi Xavier, Ana Augusta; Díaz-Salido, Elena; Arenilla-Vélez, Isabel; Aguayo-Maldonado, Josefa; Garrido-Fernández, Juan; Fontecha, F. Javier ; Sánchez-García, Alicia ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
molecules-23-03015.pdf.jpg18-nov-2018Production of omegas-6 and 9 from the hydrolysis of açaí and buriti oils by lipase immobilized on a hydrophobic supportPérez, Malena Martínez; Gonçalves, Enrico Cerioni Spiropulos; Salgado, Jose Carlos Santos; Rocha, Mariana de Souza; Almeida, Paula Zaghetto de; Vici, Ana Claudia; Infante, Juliana da Conceição; Guisán, José Manuel ; Rocha-Martín, Javier  ; Pessela, Benevides C. ; Polizeli, Maria de Lourdes Teixeira de MoraesArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Influence of starter cultures on the generation of antioxidant nitrogen compounds in Iberian dry-fermented sausagesFernández, Margarita ; Martín, Alberto ; Benito, María José; Casquete, Rocio; Recio, Isidra  ; Córdoba, María De GuíaArtículo
openAccessnutrients-10-01502.pdf.jpg14-oct-2018High Fat/High Glucose Diet Induces Metabolic Syndrome in an Experimental Rat ModelMoreno-Fernández, Silvia; Garcés Rimón, M. ; Vera, Gema; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta  Artículo
openAccessnutrients-10-01358.pdf.jpg22-sep-2018Food Byproducts as Sustainable Ingredients for Innovative and Healthy Dairy FoodsIriondo-DeHond, Maite; Miguel, Eugenio; Castillo, M. Dolores del  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Multiple chemical sensitivity: Genotypic characterization, nutritional status and quality of life in 52 patientsLoria-Kohen, Viviana; Marcos-Pasero, Helena; Iglesia, Rocío de la; Aguilar-Aguilar, Elena; Espinosa-Salinas, Isabel; Herranz, Jesús; Ramírez de Molina, Ana; Reglero, Guillermo  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017High hydrostatic pressure in astringent and non-astringent persimmons to obtain fiber-enriched ingredients with improved functionalityRodríguez-Garayar, María; Martín-Cabrejas, María A.  ; Esteban, Rosa M.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Hydrolysed ovalbumin offers more effective preventive and therapeutic protection against egg allergy than the intact proteinLozano-Ojalvo, D.; Pérez-Rodríguez, Leticia; Pablos-Tanarro, Alba; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Enzymatic synthesis and structural characterization of theanderose through transfructosylation reaction catalyzed by levansucrase from Bacillus subtilis CECT 39Ruiz Aceituno, Laura  ; Sanz, M. Luz ; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario ; Kolida, Sofía; Jimeno, M. Luisa ; Moreno, F. Javier Artículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 817
 Siguiente >