English   español  

(CIAL) Artículos : [752]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 752
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
embargoedAccesspurified whey permeate.pdf.jpg2017An efficient process for obtaining prebiotic oligosaccharides derived from lactulose using isomerized and purified whey permeateSabater, Carlos; Olano, Agustín ; Prodanov, M. ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves Artículo
embargoedAccesscitrusapplepectin.pdf.jpg2017Modification of citrus and apple pectin by power ultrasound: Effects of acid and enzymatic treatmentMuñoz-Almagro, Nerea; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar Artículo
embargoedAccessmilkprebioticarbohydrate.pdf.jpg2017Study on the digestion of milk with prebiotic carbohydrates in a simulated gastrointestinal modelFerreira, Alvaro; Montilla, Antonia  ; Mulet-Cabero, Ana-Isabel; Rigby, Neil; Olano, Agustín ; Mackie, Alan; Villamiel, Mar Artículo
openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V. ; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier ; Holgado, Francisca ; Juárez, Manuela ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Villar-Tajadura, M. Antonia Revista
openAccessantioxidants-06-00060-v2.pdf.jpg28-jul-2017Fractioning of Proanthocyanidins of Uncaria tomentosa. Composition and Structure-Bioactivity RelationshipNavarro, Mirtha; Zamora, William; Quesada, Silvia; Azofeifa, Gabriela; Alvarado, Diego; Monagas, MaríaArtículo
embargoedAccessCaprineMilkOligo.pdf.jpg2017Changes in caprine milk oligosaccharides at different lactation stages analyzed by high performance liquid chromatography coupled to mass spectrometryMartín-Ortiz, Andrea; Barile, Daniela; Salcedo, J.; Moreno, F. Javier ; Clemente, Alfonso; Ruiz-Matute, Ana I. ; Sanz, M. Luz Artículo
openAccessFood_analysis_and_Foodomics-JChromatogA-2009.pdf.jpg23-oct-2009Food analysis and FoodomicsCifuentes, Alejandro Artículo
openAccessChemotherapy-Induced Constipation and Diarrhea.pdf.jpg3-nov-2016Chemotherapy-Induced Constipation and Diarrhea: Pathophysiology, Current and Emerging TreatmentsMcQuade, Rachel M.; Stojanovska, Vanesa; Abalo, Raquel; Bornstein, Joel C.; Nurgali, KulmiraArtículo
openAccessSolvent-Free Lipase-Catalyzed Synthesis.pdf.jpg10-feb-2016Solvent-Free Lipase-Catalyzed Synthesis of Diacylgycerols as Low-Calorie Food IngredientsVázquez, Luis ; González, Noemí; Reglero, Guillermo ; Torres, Carlos F. Artículo
openAccesslinktargetcolon.pdf.jpg2015A link between lipid metabolism and epithelial-mesenchymal transition provides a target for colon cancer therapySánchez-Martínez, Ruth; Vargas, Teodoro; Molina, Susana; Moreno-Rubio, Juan; Reglero, Guillermo ; Ramírez de Molina, AnaArtículo
openAccessNeuroprotective Effects of Selected Microbial-Derived.pdf.jpg14-mar-2017Neuroprotective Effects of Selected Microbial-Derived Phenolic Metabolites and Aroma Compounds from Wine in Human SH-SY5Y Neuroblastoma Cells and Their Putative Mechanisms of ActionEsteban-Fernández, Adelaida ; Rendeiro, C.; Spencer, J. P. E.; Coso, D. Gigorro del; González de Llano, Dolores ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria Artículo
openAccessACifuCEICS.pdf.jpg2011Foodomics: food science in the post-genomic eraCifuentes, Alejandro Presentación
embargoedAccessusolublechitosan.pdf.jpg2017Use of soluble chitosans in Maillard reaction products with β-lactoglobulin. Emulsifying and antioxidant propertiesMengíbar, Marian; Miralles, Beatriz ; Heras, ÁngelesArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Supercritical fluid extraction of Bulgarian Achillea millefoliumVillanueva, D. ; Rodríguez García-Risco, Mónica ; Reglero, Guillermo ; Fornari, Tiziana Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Selective precipitation of phenolic compounds from Achillea millefolium L. extracts by supercritical anti-solvent techniqueVillanueva, D. ; Villalva, Marisol; Reglero, Guillermo ; Fornari, Tiziana Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Rosemary (Rosmarinus officinalis) as a functional ingredient: recent scientific evidenceSánchez-Camargo, A. P. ; Herrero, Miguel Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017The cessation of the long-term exposure to low doses of mercury ameliorates the increase in systolic blood pressure and vascular damage in ratsRizzetti, Danize Aparecida; Miguel, Marta ; Salaices, M.; Alonso, M. J.; Wiggers, Giulia AlessandraArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Recent advances in the processing of green tea biomolecules using ethyl lactate. A reviewVillanueva, D. ; Reglero, Guillermo ; Fornari, Tiziana Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Production of omega-3 polyunsaturated fatty acids through hydrolysis of fish oil by Candida rugosa lipase immobilized and stabilized on different supportsMorais Júnior, Wilson Galvão de; Fernández-Lorente, Gloria ; Guisán, José Manuel ; Pessela, Benevides C. Artículo
openAccessCatClaw.pdf.jpg2017Proanthocyanidin characterization and bioactivity of extracts from different parts of Uncaria tomentosa L. (cat’s claw)Navarro Hoyos, Mirtha; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Cueva, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Monagas Juan, María Josefina ; Bartolomé, Begoña Artículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 752
 Siguiente >