English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/28727
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Comunidades virtuales especializadas: Un análisis comparativo de la información y servicios que ofrecen al usuario

AuthorsFernández, Elena ; Fernández Morales, Isabel ; Maldonado Martínez, Ángeles
KeywordsInternet
Comunidades virtuales
Información científica
Información científico-técnica
Virtual communities
Scientific information
Issue Date2000
PublisherUniversidad del País Vasco
Abstract[EN] The first part of the study is a detailed analysis of scientific and technical information products and services of seven virtual communities existing on the Internet in 2000. Then, with that information is constructed a form including all products and services that a virtual community should offer. Finally, this form is used to evaluate each of the seven selected virtual communities.
[ES] La primera parte del estudio consiste en el análisis pormenorizado de los productos y servicios informativos de carácter científico y técnico ofrecidos por siete comunidades virtuales plenamente consolidadas en Internet en el año 2000. A continuación con dicha información se confecciona un formulario que recoge todos los productos y servicios que una comunidad virtual modelo debería ofrecer. Finalmente dicho formulario sirve para evaluar a cada una de las siete comunidades virtuales seleccionadas al averiguar en que medida presentan o no los productos y servicios anteriormente definidos.
Descriptionpp. 383-390.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/28727
ISBN84-7585-919-4
Appears in Collections:(CCHS-IEDCYT) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7 Comunidades Virtuales.pdf1,1 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.