English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/25332
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

La alimentación en la Andalucía islámica. Estudio Histórico y BromatoIógico. I: Cereales y leguminosas

AuthorsGarcía Sánchez, Expiración
KeywordsAlimentación
al-Andalus
Bromatología
Cereales
Leguminosas
Nutrición
Issue Date1983
PublisherUniversidad de Granada
CitationAndalucía Islámica. Textos y estudios, II-III, pp. 139-178
URIhttp://hdl.handle.net/10261/25332
ISSN0212-159X
Appears in Collections:(EEA) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alimentacion Andalucia islamica 1_EGarcia.pdf1,7 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.