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Título

Changes in the fatty acid profile of milk from ewes fed cauliflower for four weeks

AutorMateo, J.; Carballo, D.E.; Mateos, I.; García-Vázquez, L.M.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID
Fecha de publicación1-dic-2020
EditorWageningen Academic Publishers
CitaciónBook of Abstracts of the 71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), 239 (2020)
DescripciónTrabajo presentado al: 71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), 239. 1-4 de diciembre, Virtual meeting (2020).
Versión del editorhttps://www.wageningenacademic.com/doi/epdf/10.3920/978-90-8686-900-8
URIhttp://hdl.handle.net/10261/240189
DOI10.3920/978-90-8686-900-8
ISBN978-90-8686-349-5
Aparece en las colecciones: (IGM) Libros y partes de libros




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