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http://hdl.handle.net/10261/240189
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Título: | Changes in the fatty acid profile of milk from ewes fed cauliflower for four weeks |
Autor: | Mateo, J.; Carballo, D.E.; Mateos, I.; García-Vázquez, L.M.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | Fecha de publicación: | 1-dic-2020 | Editor: | Wageningen Academic Publishers | Citación: | Book of Abstracts of the 71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), 239 (2020) | Descripción: | Trabajo presentado al: 71st Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), 239. 1-4 de diciembre, Virtual meeting (2020). | Versión del editor: | https://www.wageningenacademic.com/doi/epdf/10.3920/978-90-8686-900-8 | URI: | http://hdl.handle.net/10261/240189 | DOI: | 10.3920/978-90-8686-900-8 | ISBN: | 978-90-8686-349-5 |
Aparece en las colecciones: | (IGM) Libros y partes de libros |
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