Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/237986
Share/Export:
logo share SHARE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE

Invite to open peer review
Title

Alimentación, nutrición y coronavirus

AuthorsMarcos, Ascensión CSIC ORCID; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID
Issue Date2020
CitationRevista Española de Nutrición Humana y Dietética 24(Supl.1): 18-19 (2020)
DescriptionResumen del trabajo presentado al III Congreso de Alimentación, Nutrición y Dietética: "Combinar la nutrición comunitaria y personalizada: nuevos retos", sesión titulada "Mesa 3: Nuytrición y COVID-19, celebrado del 23 al 27 de noviembre de 2020.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/237986
E-ISSN2174-5145
Appears in Collections:(ICTAN) Artículos
(PTI Salud Global) Colección Especial COVID-19




Files in This Item:
File Description SizeFormat
alimentacoroviru.pdf136,84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

86
checked on May 29, 2024

Download(s)

41
checked on May 29, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons