English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/22194
COMPARTIR / IMPACTO:
Estadísticas
logo share SHARE logo core CORE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE

Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Título

Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fat

AutorOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia ; Mateo, J.
Palabras claveSuckling lambs
Fatty acid composition
Near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)
Rearing system
Fecha de publicación2007
EditorElsevier
CitaciónSmall Ruminant Research, 72: 221-226 (2007)
ResumenNear infrared reflectance spectroscopy (NIRS) was used to discriminate between carcasses from Churra breed suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers. Samples were scanned over the NIR spectral range (1100-2500 nm). The results showed that NIRS could be used successfully to discriminate the suckling lambs depending on milk source, with a 100% of correctly classified samples. NIRS technology would be a good method, since it is a rapid, economical and little complex method.
Descripción6 pages, 4 figures.-- Available online 28 November 2006.
Versión del editorhttp://dx.doi.org/10.1016/j.smallrumres.2006.10.011
URIhttp://hdl.handle.net/10261/22194
DOI10.1016/j.smallrumres.2006.10.011
ISSN0921-4488
Aparece en las colecciones: (IGM) Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Embargo. Digital.CSIC..pdf21,67 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 

Artículos relacionados:


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.