English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/219322
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE

Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGarcía-Maldonado, Elenaes_ES
dc.contributor.authorZapatera, Belénes_ES
dc.contributor.authorMartínez Suárez, M. A.es_ES
dc.contributor.authorÁlvarez, M. Doloreses_ES
dc.contributor.authorVaquero, M. Pilares_ES
dc.date.accessioned2020-09-09T07:07:33Z-
dc.date.available2020-09-09T07:07:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationNutrición Clínica y Dietética Hospitalaria 40(supl.1): 49-50 (2020)es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/219322-
dc.descriptionTrabajo presentado a las XXIV Jornadas Internacionales de Nutrición Práctica, celebradas en la Fundación Pablo VI (Madrid) los días 12 y 13 de febrero de 2020.es_ES
dc.description.sponsorshipThis research was supported by European Union under The V-Place (EIT-Food) project. Ref. 20262.es_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherFundación Alimentación Saludablees_ES
dc.relation.isversionofPostprintes_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.titleAcceptability of ready-to-eat vegetarian food products in comparison to similar products of animal origin. A pilot studyes_ES
dc.typecomunicación de congresoes_ES
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.12873/3944supcongreso-
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
dc.relation.publisherversionhttps://doi.org/ 10.12873/3944supcongresoes_ES
dc.identifier.e-issn1989-208X-
dc.contributor.funderEuropean Commissiones_ES
dc.relation.csices_ES
oprm.item.hasRevisionno ko 0 false*
dc.identifier.funderhttp://dx.doi.org/10.13039/501100000780es_ES
Appears in Collections:(ICTAN) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ACCEPTAREADY.pdf49,21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.