English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/217869
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

La calidad en las conservas de pescado

AuthorsLópez-Benito, Manuel
Issue DateJul-1971
CitationPuntal 208: 2-3 (1970)
AbstractEl concepto de calidad es demasiado amplio como para poder resumirlo en unas líneas. Como primera condición, habría que considerar como factores que influyen en la calidad de un producto en conserva, la de la materia prima empleada y los métodos de fabricación. [...]
Description2 pages
URIhttp://hdl.handle.net/10261/217869
ISSN0213-6694
Appears in Collections:(IIP) Artículos
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.