English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/217235
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Métodos de conservación del pescado

AuthorsLópez-Benito, Manuel
Issue DateJul-1960
CitationPuntal 76: 19-20 (1960)
AbstractSecado.- Este método es conocido ya desde la más remota antigüedad. El hecho de que el secado preserve al pescado de la descomposición es debido a que las bacterias necesitan para su normal desarrollo de un cierto grado de humedad, de forma que cuando ésta desciende hasta ciertos límites se hace imposible la vida de estos microorganismos. [...]
Description2 pages, 1 figure
URIhttp://hdl.handle.net/10261/217235
ISSN0213-6694
Appears in Collections:(IIP) Artículos
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.