English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/215893
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Utilización nutritiva de la proteína de mejillón (Mytilus edulis). I. Concentrado proteico de mejillón (M.P.C.)

Other TitlesNutritive utilization of mussel protein (Mytilus edulis). I.- Mussel protein concentrate (M.P.C.)
AuthorsJoyanes, M.; Torralba, A.; Varela, G.
Issue DateSep-1976
PublisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
CitationInvestigación Pesquera 40(2): 571-580 (1976)
Abstract[EN] Given the economic importance of mussel production in our country, we consider it interesting to study the nutritive value of wholemeal mussel protein (M.C.) and of mussel protein concentrate (M.P.C.). [...]
[ES] El cultivo de mejillones en nuestro país, ha ido aumentando cada año hasta llegar a ser España la primera nación del mundo en la producción de este molusco (Andreu, B., 1968); la cantidad prevista para el año 1975-76, alcanza la cifra de 150.000 toneladas, en la región gallega. [...]
Description10 pages, 2 figures, 4 tables
Publisher version (URL)http://scimar.icm.csic.es/scimar/index.php/secId/8/IdArt/1895/
URIhttp://hdl.handle.net/10261/215893
ISSN0020-9953
Appears in Collections:(IIP) Investigación Pesquera
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Joyanes_et_al_1976.pdf474,91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.