English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/213027
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Prevención química del ennegrecimiento (Melanosis) de los crustáceos congelados y conservados en hielo

AuthorsEstablier, Rafael
Issue DateJan-1969
PublisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
CitationInvestigación Pesquera 33(1): 55-68 (1969)
Abstract[EN] The prevention of melanosis of freezing and ice-stored crustaceans using various dips and solids chemicals compounds is studied. [...]
[ES] Se han realizado 28 experiencias a bordo de barcos congeladores con soluciones de diversos productos químicos al objeto de prevenir la melanosis que se produce en los curtáceos congelados y en la manipulación posterior que sufren las cajas (de unos 10 kilos) para su aplicación a la venta al público o cocido. [...]
Description14 pages, 4 tables
Publisher version (URL)http://scimar.icm.csic.es/scimar/index.php/secId/8/IdArt/1686/
URIhttp://hdl.handle.net/10261/213027
Identifiersissn: 0020-9953
Appears in Collections:(IIP) Investigación Pesquera
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Establier_1969.pdf894,64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.