English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/211137
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Obtención de inositoles y carbohidratos de bajo peso molecular a partir de alfalfa (Medicago sativa L.) por medio de una extracción convencional y asistida por microondas

AuthorsSolarte-Sarasty, A. D.; Rada-Mendoza, Maite; Chito-Trujillo, D. M.; Sanz, M. Luz ; Soria, Ana C. ; Ruiz-Matute, Ana I.
Issue Date6-Nov-2019
CitationXVIII Congreso Colombiano de Química. Popayán, 6-8 diciembre de 2019
URIhttp://hdl.handle.net/10261/211137
Appears in Collections:(IQOG) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
797996.pdf5,48 MBUnknownView/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.