English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/209879
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Presentació "Tripulacions i vaixells a la mediterrània medieval: fonts i perspectives comparades des de la Corona d'Aragó"

AuthorsSalicrú Lluch, Roser
Issue Date2019
PublisherPublicacions de l'Abadia de Montserrat
CitationTripulacions i vaixells a la mediterrània medieval: fonts i perspectives comparades des de la Corona d'Aragó : 7-10 (2019)
AbstractQuan, el setembre del 2014, vaig promoure, al Museu Marítim de Barcelona, la trobada que és a l’origen d’aquest llibre que teniu a les mans, un conjunt d’investigadors de la Corona d’Aragó i de la Mediterrània occidental tardomedieval havíem iniciat, en el marc del Grup de Recerca Consolidat per la Generalitat de Catalunya CAIMMed («La Corona catalanoaragonesa, l’Islam i el món mediterrani», 2014 SGR 1559 i 2017 SGR 109), el recorregut del projecte de recerca «Tripulacions, armaments, construcció naval i navegació a la Mediterrània medieval» (HAR-2013-48433-C2-1-P), centrat en l’estudi de totes aquestes qüestions. Ara, aquesta monografia col·lectiva posa de manifest la tasca feta al llarg d’aquests anys, així com la continuïtat de les nostres recerques conjuntes en el marc del projecte de recerca que ha rellevat aquell primer, titulat «Moviment i mobilitat a la Mediterrània medieval. Persones, termes i conceptes» (PGC2018-094502-B-I00). Per això, encara que algunes de les col·laboracions d’aquest volum siguin fruit de l’esperit iniciàtic d’aquella trobada, el resultat final s’ha pogut beneficiar de l’evolució madurativa de les nostres investigacions. D’aquesta manera, he pogut incorporar-hi nous autors. I, de la seva mà, noves geografies i cronologies.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/209879
ISBN978-84-9191-073-2
Appears in Collections:(IMF) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.