English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/209770
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Control del pie negro de la vid mediante incorporación de residuos de mostaza blanca

AuthorsBerlanas, Carmen; Andrés-Sodupe, Marcos; López-Manzanares, Beatriz; Maldonado-González, María Mercedes ; Gramaje, David
Issue Date2019
PublisherMinisterio de Agricultura, Pesca y Alimentación (España)
CitationGrupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: 33 reunión: 109-118 (2019)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/209770
Appears in Collections:(ICVV) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.