English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/208896
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Evidencias científicas del consumo de grasa láctea: Revaluación de las recomendaciones nutricionales

AuthorsFontecha, F. Javier
Issue Date2019
Citation2º Workshop de la cátedra UB-Danone (2019)
DescriptionTrabajo presentado al 2º Workshop de la cátedra UB-Danone: "Probióticos y grasa láctea: actualización nutricional y tecnológica", celebrado en la Universitat de Barcelona el 23 de mayo de 2019.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/208896
Appears in Collections:(CIAL) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.