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Título

Evaluation of the anticancer potential goldenberry calyx under a foodomics perspective

AutorÁlvarez-Rivera, Gerardo CSIC ORCID; Ballesteros-Vivas, Diego; Valdés, Alberto CSIC ORCID; Parada-Alfonso, Fabián; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID
Fecha de publicación2019
EditorSociedad Española de Cromatografía y Técnicas Afines
Citación1st Iberian Meeting in Separation Sciences and Mass Spectrometry: 43 (2019)
DescripciónTrabajo presentado al 1st Iberian Meeting on Separation Sciences and Mass Spectrometry (XIX Conference of the Spanish Society of Chromatography and Related Techniques - IX Conference of the Spanish Society of Mass Spectrometry - VI Conference of the Mass Spectrometry Group of the Portuguese Society of Chemistry), celebrado en Santiago de Compostela del 8 al 11 de octubre de 2019.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/205147
ISBN978‐84‐09‐15238‐4
Aparece en las colecciones: (CIAL) Libros y partes de libros




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