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Título

Improving food production with agricultural technology and plant biotechnology. A free online course

AutorGoode, Emma; Carroll, Charlotte; Jenkins, Dan; Fresno, Teresa; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Endress, Hans-Ulrich; Engel, Thomas; Jens, Peter
Palabras claveMOOC
Online course
Future food
Plant biotechnology
Agricultural technology
Curso online
Alimentos del futuro
Biotechnología de plantas
Tecnología agrícola
Fecha de publicación2019
EditorCambridge University Press
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
Resumen[EN] A MOOC about the latest science, technology and future of plants, agriculture and food. Focused on young people 16 19. Done by experts in the field, from educational, research and industry sectors: Gatsby Plant Science Education Programme - University of Cambridge (UK), Autonomous University of Madrid (UAM, Spain), Spanish National Research Council (CSIC, Spain), John Deere, Koppert Biological Systems and Herbstreith&Fox.
[ES] MOOC sobre los últimos avances en ciencia, tecnología y el futuro de las plantas, la agricultura y los alimentos. Enfocado a jóvenes de 16 a 19. Producido por expertos, de los sectores de la educación, investigación e industrial. Gatsby Plant Science Education Programme - University of Cambridge (UK), Universidad Autónoma de Madrid (UAM, Spain), Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC, Spain), John Deere, Koppert Biological Systems y Herbstreith&Fox.
DescripciónCurso online (MOOC).
Versión del editorhttps://www.futurelearn.com/courses/food-production-agricultural-technology-plant-biotechnology
URIhttp://hdl.handle.net/10261/189929
ReferenciasGoode, Emma; Carroll, Charlotte; Jenkins, Dan; Fresno, Teresa; Vázquez de Frutos, Luis; Belloque, Josefina; Endress, Hans-Ulrich; Engel, Thomas; Jens, Peter. Future Food. http://hdl.handle.net/10261/189887
Aparece en las colecciones: (CIAL) Cursos-Material didáctico




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