English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/178466
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE

Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Chía (Salvia hispanica L.). The Old Food of the Future

AuthorsMillán-Linares, María del Carmen ; Yust, María del Mar ; Monika Haros, Claudia; Pedroche, Justo ; Millán, Francisco
KeywordsFood
Chía
Issue Date2018
PublisherUniversidad de Sevilla
CitationChía (Salvia hispanica L.). The Old Food of the Future (2018)
AbstractBasado en presentaciones realizadas en la II Conferencia Internacional de la Red Chia-Link celebrada en el Instituto de la Grasa del 5 al 7 de octubre de 2016
URIhttp://hdl.handle.net/10261/178466
Identifiersdoi: 10.12795/9788447221035
isbn: 978-84-472-2103-5
Appears in Collections:(IG) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.